Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 21 Temmuz 2024 #11 Bold Pilot dedi: Yarın sipariş geçeğim bende inşallah. Kaç günde geldi eline ? Genişletmek için tıkla... Hocam gümrükte sıkıntı çıkarıyor mu bir de memnun musunuz ben mortal kombat için düşünüyorum
Bold Pilot dedi: Yarın sipariş geçeğim bende inşallah. Kaç günde geldi eline ? Genişletmek için tıkla... Hocam gümrükte sıkıntı çıkarıyor mu bir de memnun musunuz ben mortal kombat için düşünüyorum
faster3560 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #12 Mirexol dedi: Hocam gümrükte sıkıntı çıkarıyor mu bir de memnun musunuz ben Mortal Kombat için düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok menunum hatta bir iki kere yere düşürdüm bir şey olmadı bayağı kaliteli bir gamepad Xbox hissiyatı veriyor ve ele oturuyor terletmiyorda Mortal Kombat için alınır bende arada oynuyorum.
Mirexol dedi: Hocam gümrükte sıkıntı çıkarıyor mu bir de memnun musunuz ben Mortal Kombat için düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok menunum hatta bir iki kere yere düşürdüm bir şey olmadı bayağı kaliteli bir gamepad Xbox hissiyatı veriyor ve ele oturuyor terletmiyorda Mortal Kombat için alınır bende arada oynuyorum.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.446 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2024 #13 Mirexol dedi: Hocam gümrükte sıkıntı çıkarıyor mu bir de memnun musunuz ben mortal kombat için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmıyor 3 aydır kullanıyorum taş gibi gamepad F710 fosilini alacağına bunu al.
Mirexol dedi: Hocam gümrükte sıkıntı çıkarıyor mu bir de memnun musunuz ben mortal kombat için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmıyor 3 aydır kullanıyorum taş gibi gamepad F710 fosilini alacağına bunu al.