RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 2 Aralık 2021 #21 Sir Benjamin dedi: O zamanlar sanırım Arctic ve Silverstone'un daha ucuz olduğu zamanlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekim 2020'de önermişim, o zamanlar PF360 1100 TL falandı sanırım, şimdi PF240 1300 TL olmuş. O zamanlar F/P idi. Son zamanlarda çıkan soğutuculara ve fiyatlara pek hakim değilim, @BerkayZ87 ve @The Man From E.A.R.T.H. yardımcı olabilir.
Sir Benjamin dedi: O zamanlar sanırım Arctic ve Silverstone'un daha ucuz olduğu zamanlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekim 2020'de önermişim, o zamanlar PF360 1100 TL falandı sanırım, şimdi PF240 1300 TL olmuş. O zamanlar F/P idi. Son zamanlarda çıkan soğutuculara ve fiyatlara pek hakim değilim, @BerkayZ87 ve @The Man From E.A.R.T.H. yardımcı olabilir.
CryCasher Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.768 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Aralık 2021 #22 NovaRiper dedi: Kendim xDrive kasırga kullanıyorum o yastıklar sıkıntı çıkarmaz. Yine de tavsiyem konu süre dolsun yeni konu açın hocam ceza yemeyin sonra. Genişletmek için tıkla... Açtım yeni konu.
NovaRiper dedi: Kendim xDrive kasırga kullanıyorum o yastıklar sıkıntı çıkarmaz. Yine de tavsiyem konu süre dolsun yeni konu açın hocam ceza yemeyin sonra. Genişletmek için tıkla... Açtım yeni konu.