1000-1500 TL VDSL altyapı için modem önerisi

Bütçe
1500

Ömer404

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Netspeed internete geçeceğiz VDSL altyapımız mevcut, sanırsam modemi fiber olmadıgı surece kendımız temin ediyoruz, Max 1000 1500 lira bütçeye modem önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Netspeed internete geçeceğiz VDSL altyapımız mevcut, sanırsam modemi fiber olmadıgı surece kendımız temin ediyoruz, Max 1000 1500 lira bütçeye modem önerir misiniz?

İkinci el Keenetic modemlere de bakabilirsiniz hem daha ucuz hem de daha iyidir.

İkinci el Keenetic modemlere de bakabilirsiniz hem daha ucuz hem de daha iyidir.
hocam öyle cok ucuk kacık bıseye gerek yok 2. ele yönelmek mantıklımıdır bilmem 65 mbps zaten işimi görsün pingim cıkmasın yeter.

Hocam öyle cok ucuk kacık bir şeye gerek yok 2. ele yönelmek mantıklı mıdır bilmem 65 Mbps zaten işimi görsün pingim cıkmasın yeter.

İleride daha iyi bir internete geçmeyeceğin ne malum hocam. Ayrıca pingim çıkmasın falan diyorsan DSL altyapıyı daha optimize kullanan bir modem lazım sana.

Param Güvende ile kargoyla alabilirsin.

Eğer elinde halihazırda VDSL modem varsa ve Wi-Fi ından şikayetçiysen yanına router alıpda kullanabilirsin ben bu routerı o şekilde kullanıyorum evin her yerinde çekiyor öneririm.

Eğer elinde halihazırda VDSL modem varsa ve Wi-Fi ından şikayetçiysen yanına router alıpda kullanabilirsin ben bu routerı o şekilde kullanıyorum evin her yerinde çekiyor öneririm.
yok hocam malesef ılk defa modem alıcam daha dogurusu ılk defa ınternet kullanıcam.

O zaman VR400 modelini alabilirsin.
arkadaşın önerdiği 2. el daha mantıklı geldı hocam elden alıcam üstelik.

İleride daha iyi bir internete geçmeyeceğin ne malum hocam. Ayrıca pingim çıkmasın falan diyorsan DSL altyapıyı daha optimize kullanan bir modem lazım sana.

Param Güvende ile kargoyla alabilirsin.
Hocam attıgınız ilan aktif değil sanarsam arkadaştan dönüş alamadım bu ilan nasıldır sizce ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı