Merhaba, Netspeed internete geçeceğiz VDSL altyapımız mevcut, sanırsam modemi fiber olmadıgı surece kendımız temin ediyoruz, Max 1000 1500 lira bütçeye modem önerir misiniz?
hocam öyle cok ucuk kacık bıseye gerek yok 2. ele yönelmek mantıklımıdır bilmem 65 mbps zaten işimi görsün pingim cıkmasın yeter.![]()
TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkinci el Keenetic modemlere de bakabilirsiniz hem daha ucuz hem de daha iyidir.
Hocam öyle cok ucuk kacık bir şeye gerek yok 2. ele yönelmek mantıklı mıdır bilmem 65 Mbps zaten işimi görsün pingim cıkmasın yeter.
Peki teşekkürler.İleride daha iyi bir internete geçmeyeceğin ne malum hocam. Ayrıca pingim çıkmasın falan diyorsan DSL altyapıyı daha optimize kullanan bir modem lazım sana.
Param Güvende ile kargoyla alabilirsin.
Merhaba, Netspeed internete geçeceğiz VDSL altyapımız mevcut, sanırsam modemi fiber olmadıgı surece kendımız temin ediyoruz, Max 1000 1500 lira bütçeye modem önerir misiniz?
yok hocam malesef ılk defa modem alıcam daha dogurusu ılk defa ınternet kullanıcam.Eğer elinde halihazırda VDSL modem varsa ve Wi-Fi ından şikayetçiysen yanına router alıpda kullanabilirsin ben bu routerı o şekilde kullanıyorum evin her yerinde çekiyor öneririm.![]()
TP-Link Archer VR400 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer VR400 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer VR400 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok hocam maalesef ılk defa modem alacağım daha dogurusu ılk defa ınternet kullanacağım.
arkadaşın önerdiği 2. el daha mantıklı geldı hocam elden alıcam üstelik.O zaman VR400 modelini alabilirsin.
Hocam attıgınız ilan aktif değil sanarsam arkadaştan dönüş alamadım bu ilan nasıldır sizce ?İleride daha iyi bir internete geçmeyeceğin ne malum hocam. Ayrıca pingim çıkmasın falan diyorsan DSL altyapıyı daha optimize kullanan bir modem lazım sana.
Param Güvende ile kargoyla alabilirsin.
Aynı model hocam. Alabilirsin.arkadaşın önerdiği 2. el daha mantıklı geldı hocam elden alıcam üstelik.
Hocam attıgınız ilan aktif değil sanarsam arkadaştan dönüş alamadım bu ilan nasıldır sizce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.