1000-1500 TL'ye Android Telefon Tavsiyesi

Hangisi?

• Asus Zenfone 2

Oy: 10 58,8%
  • Sony Xperia Z2

Oy: 7 41,2%

• Oy verenlerin toplamı
    17

Redkid

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi?
  • Sony Xperia Z2
  • Asus Zenfone 2
  • Lg G2
  • General Mobile Elite
Sorumda olacak
  • Adreno 330'mu?
  • PowerVr 6430'mu ?

G3 almayın. Bizzat denedim. Arayüzü kasıyor. GM önermek yasak. G2'ye ise destek yavaş yavaş kesiliyor. Büyük ihtimalle Android M güncellemesini almayacak. Sony ise Xperia Z'ye bile Lollipop güncellemesini verdi. Z2'nin desteği uzun sürecektir. ZenFone hakkında bilgim yok. Zenfone 6'da stok sıkıntısı çekmişlerdi ve Lollipop çok geç verildi. Z2 öneriyorum.

Kardeşim benim sana tavsiyem Sony Xperia Z2
G3 almayın. Bizzat denedim. Arayüzü kasıyor. GM önermek yasak. G2'ye ise destek yavaş yavaş kesiliyor. Büyük ihtimalle Android M güncellemesini almayacak. Sony ise Xperia Z'ye bile Lollipop güncellemesini verdi. Z2'nin desteği uzun sürecektir. ZenFone hakkında bilgim yok. Zenfone 6'da stok sıkıntısı çekmişlerdi ve Lollipop çok geç verildi. Z2 öneriyorum.
Andreo 330 kullanıyor grafik işlemcisi kötü ama Z2 almayı düşünüyorum

G3 alınmaz bir cihaz. Babam kullanıyor. Alalı 5-6 ay oldu. Kasma ve ısınmalar çok. Hatta son zamanlarda telefon kendini kilitliyor ve şarja takmadıkça açılmıyor. Kendim G2 kullanıyorum ama arkadaşın dediği gibi yavaş yavaş destek kesilecek. Z2 alınabilir bir telefon.

Hala lollipop bekleyen Note 3...
Bütçenize uygun olarak Note 3 almanızı tavsiye ederim.
G3 alınmaz bir cihaz. Babam kullanıyor. Alalı 5-6 ay oldu. Kasma ve ısınmalar çok. Hatta son zamanlarda telefon kendini kilitliyor ve şarja takmadıkça açılmıyor. Kendim G2 kullanıyorum ama arkadaşın dediği gibi yavaş yavaş destek kesilecek. Z2 alınabilir bir telefon.
Sony Xperia Z2 Kaç Sene götürür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı