Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 12 Ağustos 2015 #11 Buyrun bu sistem uygundur. Yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz güncel oyunları.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #12 Silinen üye dedi: Buyrun bu sistem uygundur. Yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz güncel oyunları. Eki Görüntüle 96425 Genişletmek için tıkla... Arkadaş HDD istememiş. Düzeltirsen çok daha uygun fiyata gelmiş olucak.
Silinen üye dedi: Buyrun bu sistem uygundur. Yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz güncel oyunları. Eki Görüntüle 96425 Genişletmek için tıkla... Arkadaş HDD istememiş. Düzeltirsen çok daha uygun fiyata gelmiş olucak.
Andromeda Kilopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 418 Makaleler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #13 Silinen üye dedi: Arkadaşım bütçeni 100 TL aşıyor ama gerçekten iyi bir sistem nasip olursa bende alacağım Eki Görüntüle 96413 bu arada bu sistem gta 5 'de ultra ayarlar da bile kasmaz rahat ol. Genişletmek için tıkla... HDD nerede?
Silinen üye dedi: Arkadaşım bütçeni 100 TL aşıyor ama gerçekten iyi bir sistem nasip olursa bende alacağım Eki Görüntüle 96413 bu arada bu sistem gta 5 'de ultra ayarlar da bile kasmaz rahat ol. Genişletmek için tıkla... HDD nerede?
Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 12 Ağustos 2015 #14 PedroLanges dedi: Arkadaşlar sizlerdende bir toplama bilgisayar bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Elassar dedi: Arkadaş HDD istememiş. Düzeltirsen çok daha uygun fiyata gelmiş olucak. Genişletmek için tıkla... Wov bunu farketmedim teşekkürler. Evet Harrdiski çıkardığımız zaman bütçenize uygun olacaktır. Andromeda dedi: HDD nerede? Genişletmek için tıkla... Arkadaş HDD istememiş .
PedroLanges dedi: Arkadaşlar sizlerdende bir toplama bilgisayar bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Elassar dedi: Arkadaş HDD istememiş. Düzeltirsen çok daha uygun fiyata gelmiş olucak. Genişletmek için tıkla... Wov bunu farketmedim teşekkürler. Evet Harrdiski çıkardığımız zaman bütçenize uygun olacaktır. Andromeda dedi: HDD nerede? Genişletmek için tıkla... Arkadaş HDD istememiş .
Andromeda Kilopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 418 Makaleler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #15 Silinen üye dedi: Wov bunu farketmedim teşekkürler. Evet Harrdiski çıkardığımız zaman bütçenize uygun olacaktır. Arkadaş HDD istememiş . Genişletmek için tıkla... Hdd var da dememiş yokta dememiş. Yazmayı unutmuş sanırım.
Silinen üye dedi: Wov bunu farketmedim teşekkürler. Evet Harrdiski çıkardığımız zaman bütçenize uygun olacaktır. Arkadaş HDD istememiş . Genişletmek için tıkla... Hdd var da dememiş yokta dememiş. Yazmayı unutmuş sanırım.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #16 Andromeda dedi: Hdd var da dememiş yokta dememiş. Yazmayı unutmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... İstediği parçaları belirtmiş ya
Andromeda dedi: Hdd var da dememiş yokta dememiş. Yazmayı unutmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... İstediği parçaları belirtmiş ya
Andromeda Kilopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 418 Makaleler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #17 Elassar dedi: İstediği parçaları belirtmiş ya Genişletmek için tıkla... İstemediği parçaları da belirtmiş. Ama içinde HDD yok. Kulaklık ve monitör istememiş.
Elassar dedi: İstediği parçaları belirtmiş ya Genişletmek için tıkla... İstemediği parçaları da belirtmiş. Ama içinde HDD yok. Kulaklık ve monitör istememiş.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #18 Andromeda dedi: İstemediği parçaları da belirtmiş. Ama içinde HDD yok. Kulaklık ve monitör istememiş. Genişletmek için tıkla... Oda doğru
Andromeda dedi: İstemediği parçaları da belirtmiş. Ama içinde HDD yok. Kulaklık ve monitör istememiş. Genişletmek için tıkla... Oda doğru
Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 12 Ağustos 2015 #19 Harddisk istemiyorsanız bu sistemi almanız en uygunu olacaktır.
DaffyDuck Hectopat Katılım 15 Mart 2015 Mesajlar 152 Yer Perşembe / Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #20 O PSU biraz fazla kaçmamış mı ? Ondan kısarak, ekran kartına yatırım yapılsa, daha iyi olmaz mı ?