Merhaba, şu an kullandığım mouse bozulduğu için yeni bir mouse alacağım. Bütçem 1000-1500 TL arası, genel olarak Rainbow Six Siege, CS2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Mümkünse kablosuz olmasın. En fiyat performans ürünü bulmaya çalışıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, şu an kullandığım mouse bozulduğu için yeni bir mouse alacağım. Bütçem 1000-1500 TL arası, genel olarak Rainbow Six: Siege, CS2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Mümkünse kablosuz olmasın. En fiyat performans ürünü bulmaya çalışıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, şu an kullandığım mouse bozulduğu için yeni bir mouse alacağım. Bütçem 1000-1500 TL arası, genel olarak Rainbow Six Siege, CS2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Mümkünse kablosuz olmasın. En fiyat performans ürünü bulmaya çalışıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Çok fazla scroll şikayeti var malzeme kalitesi de iyi değil. Bir de sensörünun düzgün çalışmadığını söyleyen de var. Uygun fiyatı var ama çok kısılmış bir mouse maalesef.
Kablosuz mouse da herhangi bir gecikme alır mıyım hiç kullanmadım bilmiyorum. Herkes aynı mouse u önermiş. Merak ettim biraz korkuyorum kablosuzlardan gecikme yaşarım diye.
Kablosuz mouse da herhangi bir gecikme alır mıyım hiç kullanmadım bilmiyorum. Herkes aynı fareyi önermiş. Merak ettim biraz korkuyorum kablosuzlardan gecikme yaşarım diye.
Kablosuz mouse da herhangi bir gecikme alır mıyım hiç kullanmadım bilmiyorum. Herkes aynı mouse u önermiş. Merak ettim biraz korkuyorum kablosuzlardan gecikme yaşarım diye.