1000-1500 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
1500

AhmetYasin1257

Centipat
Daha fazla  
Bu fiyat bandında ikinci elde DualShock 4, fantech shooter lll ve EasySMX X15 modellerini buldum, Monster Clutch da var ama Monster olduğu için şüphedeyim. Önceliğim ikinci el, kablosuz, pilsiz kollar. İkinci el veya sıfırda başka bir öneriniz varsa belirtin.

(F710 veya F310 diyecek arkadaşları 2025 yılına davet ediyorum.)

Bence shooter 3

İfadeler: xBN
Ketçap mayonez de olsun mu? Şaka bir yana bu bütçe aralığında istediklerinizi sağlayan, sağlam olup gecikme yapmadan oynatacak gamepad yok denecek kadar sınırlı. Benim önerim replika kollar olur çünkü bu bütçede çok fazla gamepad yok.

Dostum f710 veya f310 diyenleri 2025 yılına davet ediyorum demissin ama bu bütçeyle zaten çok iyi bir gameoad bulamazsın.Ben 850 liraya f710 aldım yani çokta önermem.Büyültebiliyorsan bütçeni büyült ve daha kaliteli bir gamepad al.

Bu fiyat bandında ikinci elde gayet iyi kollar var hocam neden yok dediniz ki, tamam, ikinci el alınmaz biliyorum ama zaten elden inceleyerek alacağım için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Replika kollar 700 800 civarında ve zaten replika bir koldan geçiş yapacağım, o yüzden daha kaliteli bir şeyler bakıyorum. Bu saydığım kollar da gayet kaliteli, güzel kollar bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…