Merhabalar, yakın zamanda kullandığım mouse sıkıntı yarattığı için iyi bir mouse geçme kararı aldım. Oyun için kullanıcam. Mümkünse belirtiğim bütçe içerisinde olursa mutlu olurum. 1500 için biraz zorlarım.
Merhaba, yakın zamanda kullandığım mouse sıkıntı yarattığı için iyi bir mouse geçme kararı aldım. Oyun için kullanacağım. Mümkünse belirtiğim bütçe içerisinde olursa mutlu olurum. 1500 için biraz zorlarım.
Rapoo paw 3398 Realtek mcu, MCHOSE paw 3395 Realtek mcu. Mcu konusunda Furylevel'dan daha iyiler. İkisi de dongle ile heliyor kablosuz 4K kablolu 8K Hz destekiyor. Batarya boyutlarida daha yuksekve hemen hemen ayni agirliktalar.
Özellik olarak aynılar hocam. Sadece daha verimli. Yani verimlilik bir özellik değil aslında ancak daha verimli olması daha iyi tabii. O yüzden ikisine de paw 3395 dedim.
Rapoo paw 3398 Realtek mcu, MCHOSE paw 3395 Realtek mcu. Mcu konusunda Furylevel'dan daha iyiler. İkisi de dongle ile heliyor kablosuz 4K kablolu 8K Hz destekiyor. Batarya boyutlarida daha yuksekve hemen hemen ayni agirliktalar.
Ben şahsen daha yeni gördüm bu fareyi sanırım piyasaya yeni girmiş, bu kadar taze bir ürünü önermek için erken olduğunu düşünüyorum, Z1 1 yıldır piyasada ve kroniği halen daha çıkmadı
Ben şahsen daha yeni gördüm bu fareyi sanırım piyasaya yeni girmiş, bu kadar taze bir ürünü önermek için erken olduğunu düşünüyorum, Z1 1 yıldır piyasada ve kroniği halen daha çıkmadı