1000-1500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1000 TL-1500 TL

EmirZen

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda kullandığım mouse sıkıntı yarattığı için iyi bir mouse geçme kararı aldım. Oyun için kullanıcam. Mümkünse belirtiğim bütçe içerisinde olursa mutlu olurum. 1500 için biraz zorlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Furylevel Z1, bu bütçede kablosuz bulmak çok zor bu yüzden tek seçenek Z1, bende şu anda kullanıyorum ve hiçbir eksisi yok

Furylevel Z1, bu bütçede kablosuz bulmak çok zor bu yüzden tek seçenek Z1, bende şu anda kullanıyorum ve hiçbir eksisi yok
Artik alinmaz cok daha iyi secenekler geldi piyasaya.

Mcu ve sensörü ne bunun?

Rapoo paw 3398 Realtek mcu, MCHOSE paw 3395 Realtek mcu. Mcu konusunda Furylevel'dan daha iyiler. İkisi de dongle ile heliyor kablosuz 4K kablolu 8K Hz destekiyor. Batarya boyutlarida daha yuksekve hemen hemen ayni agirliktalar.

Rapoo paw 3398 Realtek mcu, MCHOSE paw 3395 Realtek mcu. Mcu konusunda Furylevel'dan daha iyiler. İkisi de dongle ile heliyor kablosuz 4K kablolu 8K Hz destekiyor. Batarya boyutlarida daha yuksekve hemen hemen ayni agirliktalar.

Ben şahsen daha yeni gördüm bu fareyi sanırım piyasaya yeni girmiş, bu kadar taze bir ürünü önermek için erken olduğunu düşünüyorum, Z1 1 yıldır piyasada ve kroniği halen daha çıkmadı

Ben şahsen daha yeni gördüm bu fareyi sanırım piyasaya yeni girmiş, bu kadar taze bir ürünü önermek için erken olduğunu düşünüyorum, Z1 1 yıldır piyasada ve kroniği halen daha çıkmadı

Kroniği vardı ilk batchinde Furylevel Z1'in. Bir sorun yok rapooda zaten bayağı köklü bir firma. MCHOSE de aynı şekil.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…