kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.285 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #11 scoutt dedi: Ben şahsen daha yeni gördüm bu fareyi sanırım piyasaya yeni girmiş, bu kadar taze bir ürünü önermek için erken olduğunu düşünüyorum, Z1 1 yıldır piyasada ve kroniği halen daha çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandir olan mouseler aslinda Türkiye'ye yeni yeni geldiler. Kronikleri yok hicbirinin. Sadece rapoonun tasarimini herkes begenmeyebilir.
scoutt dedi: Ben şahsen daha yeni gördüm bu fareyi sanırım piyasaya yeni girmiş, bu kadar taze bir ürünü önermek için erken olduğunu düşünüyorum, Z1 1 yıldır piyasada ve kroniği halen daha çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandir olan mouseler aslinda Türkiye'ye yeni yeni geldiler. Kronikleri yok hicbirinin. Sadece rapoonun tasarimini herkes begenmeyebilir.
EmirZen Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #12 kxy dedi: Uzun zamandir olan mouseler aslinda Türkiye'ye yeni yeni geldiler. Kronikleri yok hicbirinin. Sadece rapoonun tasarimini herkes begenmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Elime oturmasıda önemli büyük bi ele sahib olduğumdan küçük fareleri hiç kullanamıyorum
kxy dedi: Uzun zamandir olan mouseler aslinda Türkiye'ye yeni yeni geldiler. Kronikleri yok hicbirinin. Sadece rapoonun tasarimini herkes begenmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Elime oturmasıda önemli büyük bi ele sahib olduğumdan küçük fareleri hiç kullanamıyorum