1000-1500 TL'ye oyun kasası toplama

Evet beyler. Öneriler güzel. İşlemciyi FX 6300 yapip optik sürücüyü de eklersem istediğim performansa ulaşirim. Çok çok teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Bir isteğim daha olacak: daha düşük fiyatli bir kasa önerir misiniz. Site vatan olmak zorunda değil.

- - - Güncellendi - - -

Daha ucuz bir kasa önerir misiniz lütfen.
 
Biz kasa öneriyoruz ama içinde psu da var. Önemli olan kasa değil kasanın içinde psu olması. Yoksa ayrıca para ödemek zorunda kalıyorsunuz. Yoksa 50 liraya da kasa var 1000 liraya da.
 
Tamam, bu sistemi almaya çalışacağım. Can-ı gönülden teşekkür ederim beyler, sağolun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, bu sistemi almaya çalışacağım. Can-ı gönülden teşekkür ederim beyler, sağolun.

Dostum sistem güzel hoş da bellekleri 1600 değil 1866Mhz olsun diyorsunuz, dual channel bellek destekleyen bir işlemciye tek modül bellek takmak nedir? 2x4 yap o rami, olmadı 2x2. Önemlidir tavsiyeme uy derim...
 
1866Mhz tak tabii ancak aynı zamanda 2 kanal takmalısın. Evet performans farkı olur tabi. Ha "şu an para yok, ben daha sonra aynı modül ram'den bulup takacağım." diyorsan senin bileceğin durum o.

Benim de önerim gold'daki bellek.
 
Siz bilirsiniz tavsiyelerimizi ve görüşlerimizi yaptık. Karar sizin. HDD'nin ön belleği biraz daha yüksek olan HDD modellerine bakmanızda fayda var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…