1000-1500TL civarı gamepad önerisi

U1vi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar genelde böyle souls oyunları vs. oynuyorum elidme çakma bir Xbox kolu var ama çok ölü bölge var kablosuz bir kol arıyorum. Öneriniz var mı?

Arkadaşlar genelde böyle souls oyunları vs. oynuyorum elidme çakma bir Xbox kolu var ama çok ölü bölge var kablosuz bir kol arıyorum. Öneriniz var mı?
F710, Gamesir kolları, Pusat Clutch.

F710, GameSir kolları, Pusat Clutch.

F710 kolunda kopma olduğunu söyleyenler gördüm çok fazla. Pusat Clutch da ölü bölge testinde %20 civarında çıkıyorum benim çakma kolla aynı.

F710 kolunda kopma olduğunu söyleyenler gördüm çok fazla. Pusat Clutch da ölü bölge testinde %20 civarında çıkıyorum benim çakma kolla aynı.
connectgame üzerinden Gamesir alın o zaman.

Connectgame üzerinden GameSir alın o zaman.

Hocam bunların fiyatları da biraz fazla bir de galiba üstüne vergi ekleniyor orijinal Xbox kolları ile aynı fiyata denk gelir vergi eklenirse.

Bütçe çıkarsa T4 Cyclone Pro. Çıkmazsa Fantech.

Daha önce AliExpress de bu tarz bir kol almıştım elime ulaşmamıştı yabancı sitelerden almak ne kadar mantıklı? GameSir olan da zaten çok pahalı o fiyata az daha katar orijinal kol alırım. Deadzone ve bu kolların deadzone testlerine baktım genelde 18 civarı.

İkiside Türk sitesi zaten. Ayrıca ikiside Xbox 9. nesilden daha iyi kollar. Deadzone oranları da çok düşük Xbox 9. nesilin 5'te biri oranı veriyor bunlar.

Bu T4 Cyclone Pro'nun çember testi.

Buda Xbox 9. nesilin testi.

Buda Fantech'in analog testi. Ürün bende yok ama inceleme kanalından bulup aldım.

Son düzenleme:

Hocam kol şurdan alınır mı alırsam elime ne zaman ulaşır.

Hocam kol şuradan alınır mı? Alırsam elime ne zaman ulaşır.

Çünkü sadece 1 tane yorum var ve internette çok fazla inceleme bulamadım kolla alakalı bir sorunu falan var mı acaba?

Son düzenleme:
2 gün civarında ulaşır eline. Fantech firması çok fazla ürün üreten bi firma. Bu kolda ilk kolları değil. Deneyimliler ve ürünleri kalitelidir. Üzmez aldığın zaman. Yabancı kaynaklarda ve reddit'de yorumlar var ama TR dilinde çok yok evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…