U U1vi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #11 DMN dedi: 2 gün civarında ulaşır eline. Fantech firması çok fazla ürün üreten bi firma. Bu kolda ilk kolları değil. Deneyimliler ve ürünleri kalitelidir. Üzmez aldığın zaman. Yabancı kaynaklarda ve reddit'de yorumlar var ama TR dilinde çok yok evet. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ikisi arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz tip olarak fantech daha çok hoşuma gitti onu söyleyebilirim.
DMN dedi: 2 gün civarında ulaşır eline. Fantech firması çok fazla ürün üreten bi firma. Bu kolda ilk kolları değil. Deneyimliler ve ürünleri kalitelidir. Üzmez aldığın zaman. Yabancı kaynaklarda ve reddit'de yorumlar var ama TR dilinde çok yok evet. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ikisi arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz tip olarak fantech daha çok hoşuma gitti onu söyleyebilirim.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 1 Kasım 2024 #12 U1vi dedi: Hocam siz ikisi arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz tip olarak fantech daha çok hoşuma gitti onu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Yalan yok Teknik olarak T4 cyclone Pro daha önde. Daha ömürlük birşey istiyorum diyorsan T4 cyclone işini daha iyi görür. Ama Fantech'te üzmez.
U1vi dedi: Hocam siz ikisi arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz tip olarak fantech daha çok hoşuma gitti onu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Yalan yok Teknik olarak T4 cyclone Pro daha önde. Daha ömürlük birşey istiyorum diyorsan T4 cyclone işini daha iyi görür. Ama Fantech'te üzmez.
U U1vi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #13 DMN dedi: Yalan yok Teknik olarak T4 cyclone Pro daha önde. Daha ömürlük birşey istiyorum diyorsan T4 cyclone işini daha iyi görür. Ama Fantech'te üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bundan bahsediyordum bu arada. Yanlışa bakmışım herhalde bu nasıl kol?
DMN dedi: Yalan yok Teknik olarak T4 cyclone Pro daha önde. Daha ömürlük birşey istiyorum diyorsan T4 cyclone işini daha iyi görür. Ama Fantech'te üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bundan bahsediyordum bu arada. Yanlışa bakmışım herhalde bu nasıl kol?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 1 Kasım 2024 #14 U1vi dedi: Eki Görüntüle 2341958 Hocam ben bundan bahsediyordum bu arada. Yanlışa bakmışım herhalde bu nasıl kol? Genişletmek için tıkla... O baya eski hocam. O alınmaz.
U1vi dedi: Eki Görüntüle 2341958 Hocam ben bundan bahsediyordum bu arada. Yanlışa bakmışım herhalde bu nasıl kol? Genişletmek için tıkla... O baya eski hocam. O alınmaz.