Red Switch olanını önerir misin? Blue sevmiyorum. Bir de diğer arkadaşın attığı kablolu var hangisini önerirsin? Bu fiyatlarda numpadli önerebileceğin var mı G213 kullanıyorum GTA 5 tarzı bazı oyunlarda numpad gerekli oluyorda oyle aşırı önemi yok mini goat.
Red Switch olanını önerir misin? Blue sevmiyorum. Bir de diğer arkadaşın attığı kablolu var hangisini önerirsin? Bu fiyatlarda numpadli önerebileceğin var mı G213 kullanıyorum GTA 5 tarzı bazı oyunlarda numpad gerekli oluyorda oyle aşırı önemi yok mini goat.
Bu bütçede pek kaliteli tam bulunmaz bütçe 2000e çıkarsa bulabilirsin ancak. Ak871 sadece wireless olduğu için Ak873 tercih ederdim şahsen. Switchini internetten dinleyip alabilirsin.
Bu bütçede pek kaliteli tam bulunmaz bütçe 2000e çıkarsa bulabilirsin ancak. AK871 sadece Wireless olduğu için AK873 tercih ederdim şahsen. Switch'ini internetten dinleyip alabilirsin.
Hocam vallahi pek anlamıyorum 2000'e kadar çıkamam ama belki biraz 1500ü geçebilirim. Sizin attığınız K873 ile bunun farkı ne acaba? 200 300TL gibi bir fiyat farkı var arada. Amazon
Hocam vallahi pek anlamıyorum 2000'e kadar çıkamam ama belki biraz 1500ü geçebilirim. Sizin attığınız K873 ile bunun farkı ne acaba? 200 300TL gibi bir fiyat farkı var arada. Amazon
2000tl bütçeniz olsaydı Ak992 atabilirdim o da tam ve hotswap kalitesi iyi. Ak873 alsanız da sizi üzmez şahsen çıkmazsa da sorun değil. Attığım Ak873 ile sizin attığınız Ak873 arasında bir fark yok sadece keycaps farkı var.
2000TL bütçeniz olsaydı AK992 atabilirdim o da tam ve hotswap kalitesi iyi. AK873 alsanız da sizi üzmez şahsen çıkmazsa da sorun değil. Attığım AK873 ile sizin attığınız AK873 arasında bir fark yok sadece keycaps farkı var.