1000-1500TL mouse önerisi

Bütçe
1000-1700

Yhor

Decapat
Daha fazla  
Aklımda Attack Shark X3 veya X6 almak vardı ama forumlarda kronik sorunlu diyenler var. M800 modelini alacaktım onda da forumda sorun yaşadığını söyleyen arkadaşlar var. Sizce 1000-1500 arası alınabilecek bir mouse var mı? (Valorant ve CS:GO oynuyorum)
Bütcemi 1700'e kadar çıkartabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Prime öneririm, 12 Şubatta almıştım sevgililer gününe özel indirimle 500 liraya ancak şuan biraz artmış. Sensörü, içerisinde bulunan tıklama mekanizması ve tıklama ömrü ile diğer mouselerden bence üstün bir mouse. Yazılımıda mevcuttur, güzel özellikleri var. (Kendim tekrardan yedek olarak almayı düşünüyorum, amazonda uygun fiyatlıymış)

Aklımda Attack Shark X3 veya X6 almak vardı ama forumlarda kronik sorunlu diyenler var. M800 modelini alacaktım onda da forumda sorun yaşadığını söyleyen arkadaşlar var. Sizce 1000-1500 arası alınabilecek bir mouse var mı? (Valorant ve CS:GO oynuyorum)

Şu an indirimde stoğu hızla azalıyor hocam taş gibi mouse herhangi bir sorunu da yok.

Ben 3-4 yıldır logitech g305 kullanıyorum memnunum. Özellikle uygulamasında program değiştirdiğinde ayarladığın dpi olması benim baya hoşuma gidiyor.

Link atma şansınız var mı?

Unutmuşum hocam paylaşmayı bir an.

Hocam mousu zaten yurt dışından ucuza alıp pahalıya pazarlamıyorlar mı?

Temu'da fareyi bayağı alınan bir satıcıdan alırsanız uyguna gelir. Hiç Temu'dan bir şey almadım ama yüksek satın alınan ürünler genelde sağlam geliyor. Arkadaşım oradan bir tane mouse aldı sapasağlam geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı