Eren Krmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Merhaba, başlıkta da açıkca belirttim 1000-1500 aralığında mouse arayışındayım kablolu kablosuz fark etmiyor, sadece tuş basımı rahat ve sessiz olsun şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Merhaba, başlıkta da açıkca belirttim 1000-1500 aralığında mouse arayışındayım kablolu kablosuz fark etmiyor, sadece tuş basımı rahat ve sessiz olsun şimdiden teşekkürler.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 9 Ocak 2025 #2 Sessiz fare aradığına göre oyun faresi bakmıyorsun anlaşılan.
Eren Krmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #3 WerBeastDu dedi: Sessiz fare aradığına göre oyun faresi bakmıyorsun anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Aktif bir oyuncu değilim daha çok dosya düzenleme ve hazırlama, video editleme, photoshop ile uğraşmaktayım günde maksimum 3-4 saat oynuyorum.
WerBeastDu dedi: Sessiz fare aradığına göre oyun faresi bakmıyorsun anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Aktif bir oyuncu değilim daha çok dosya düzenleme ve hazırlama, video editleme, photoshop ile uğraşmaktayım günde maksimum 3-4 saat oynuyorum.