1000 - 1500TL'ye mouse önerisi

huseyınqw

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir mouse almak istiyorum 1000-1500 TL civarı fakat ne alsam bilemedim. Tutuş şeklim claw, finger yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bu mu iyidir sizin dediğiniz mi?

Yeni bir mouse almak istiyorum 1000-1500 TL civarı fakat ne alsam bilemedim. Tutuş şeklim claw, finger yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçeni aşma imkanın varsa bu fareyi almanı öneririm.

Bütçeni aşma imkanın varsa bu fareyi almanı öneririm.
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...eless-gaming-beyaz-fiyati,405660980.html[ [/

Hocam fareye ne bileyim o kadar da çıkmak istemiyorum yani aşırı bir fark var mı yani aralarında yani ilk önerilen hoşuma gitmişti.

Hocam fareye ne bileyim o kadar da çıkmak istemiyorum yani aşırı bir fark var mı yani aralarında yani ilk önerilen hoşuma gitmişti.

Eğer 240 Hz bir ekranın yoksa gerek yok bu fareyi de alabilirsin ama 240 Hz bir ekranın varsa 4K fare alman daha iyi olacaktır.

165Hz ama Delux M800 Pro ile bunun arasında kaldım. Bu daha mı iyidir bayağı da rahatsız ettim kusura bakmayın.

165Hz ama Delux M800 Pro ile bunun arasında kaldım. Bu daha mı iyidir bayağı da rahatsız ettim kusura bakmayın.

O monitöre m3s çok daha iyi gider hocam direk onu alıp geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…