D doctorgamer Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Merhaba, 1000-1600 bandında red switch klavye önerisi arıyorum. Mümkünse numpad olsun ama olmayan önerilere de talibim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Merhaba, 1000-1600 bandında red switch klavye önerisi arıyorum. Mümkünse numpad olsun ama olmayan önerilere de talibim.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 Şahsen kahverengi switch öneririm red switchlerden daha sesli ve hissiyatlı ama blue switchlerden daha sessizdir. Amazon.com.tr
Şahsen kahverengi switch öneririm red switchlerden daha sesli ve hissiyatlı ama blue switchlerden daha sessizdir. Amazon.com.tr
D doctorgamer Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Hyperciaa dedi: Şahsen kahverengi switch öneririm red switchlerden daha sesli ve hissiyatlı ama blue switchlerden daha sessizdir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam kahverengi switchler çabuk bozuluyor diye duymuştum ama ne dersiniz
Hyperciaa dedi: Şahsen kahverengi switch öneririm red switchlerden daha sesli ve hissiyatlı ama blue switchlerden daha sessizdir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam kahverengi switchler çabuk bozuluyor diye duymuştum ama ne dersiniz
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #4 doctorgamer dedi: Teşekkürler hocam kahverengi switchler çabuk bozuluyor diye duymuştum ama ne dersiniz Genişletmek için tıkla... Çabuk bozulacağını sanmam bozulursa da hot-swap zaten yeni switch alırsınız.
doctorgamer dedi: Teşekkürler hocam kahverengi switchler çabuk bozuluyor diye duymuştum ama ne dersiniz Genişletmek için tıkla... Çabuk bozulacağını sanmam bozulursa da hot-swap zaten yeni switch alırsınız.