1000-2000 lira kablosuz mouse önerisi

762mozart

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm bu konuyu arkadaşım için açtım. Arkadaşımın 1000-2000 liralık bir kablosuz mouse arıyoruz. Kablosuz olması şartmış neden bilmiyorum. Oyunlar için özellikle Valorant için bir mouse arıyor. Önerilerinizi bekliyorum.

(Ek istenen şeyler: Gecikme süresi düşük olsun, hafif bir mouse olsun. )

Son düzenleme:
Bu mouse modelini takip edebilirsiniz. Geçen günlerde fiyatı düşmüştü.

Razer DeathAdder'i bende önermiştim. Malzeme kalitesi kötü olduğundan beğenmedi. Öneriniz için teşekkürler.

El olcusu ve tutus sekliniz nedir? Ayrıca DeathAdder V2 Pro malzeme kalitesi kotu degil. Hafifte degil, ondan o paralara tercih edilmez.

Razer DeathAdder'i bende önermiştim. Malzeme kalitesi kötü olduğundan beğenmedi. Öneriniz için teşekkürler.

Malzeme kalitesi kötü müymüş? OK

Ama ağır fare. Bak bu çok hafif.

M800 Pro ve düşerse Dareu A950 Pro.

Arkadaşın attığım resimlere göre fareyi nasıl tutuyor ve eli kaç cm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

El olcusu ve tutus sekliniz nedir? Ayrıca DeathAdder V2 Pro malzeme kalitesi kotu degil. Hafifte degil, ondan o paralara tercih edilmez.

Malzeme kalitesi plastik gibi geliyor demek istedim hocam.

Arkadaşın attığım resimlere göre fareyi nasıl tutuyor ve eli kaç cm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
Eki Görüntüle 2079452
Eki Görüntüle 2079455

Palm grip şekilinde tutuyor hocam.

El ölçüsünü istedim ama ölcebileceği bir şey yok. 16 yaşında bir arkadaş 16 yaşında el genişliği ve uzunluğu ne kadarsa ona göre söyleyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…