Temu United Kingdom | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Make Temu your one-stop destination for the latest fashion products, cosmetics & more. Free shipping on items shipped from Temu. Free returns within 90 days. Shop on Temu and start saving.share.temu.com
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Rival 3, G305 ve G402 alma. Logitechlerin sensörleri çok eski diye biliyorum, Rival 3' ü de kendim kullanıyorum. Scroll ve Click tuşu sorunlu. (5 yıldır kullanıyorum). AttackShark'ın da yazılımı çok kötü diye duydum. İmleç kendiliğinden gidip geliyormuş. İlla marka almak istiyorum diyorsan Aerox 3 al. Veya FuryLevel Z1 veya Wraith'ten alabilirsin.Şu anda Logitech G203 kullanıyorum ama artık ondan çok sıkıldım. Sizce aşağıya koyduğum modeller alınır mı? Sizin önerileriniz var mı? Beyaz renkli olursa daha iyi olur.
Logitech g402 https://www.amazon.com.tr/Logitech-...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Logitech g305 LOGITECH G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bloody W70 A4 TECH BLOODY W70 Max 10K CPI Optik RGB Kablolu Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Attack Shark R1 Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Rival 3 https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-TrueMove-programlanabilir-bölünmüş-tetikleme/dp/B082XQHPCL?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Hocam Wraith daha iyi olmaz mı Furylevel markasından.
Rival 3, G305 ve G402 alma. Logitech'lerin sensörleri çok eski diye biliyorum, Rival 3'ü de kendim kullanıyorum. Scroll ve Click tuşu sorunlu. (5 yıldır kullanıyorum). Attack Shark'ın da yazılımı çok kötü diye duydum. İmleç kendiliğinden gidip geliyormuş. En iyisi Furylevel Z1 veya Wraith'ten alabilirsin.
Valla kullanmadım, kesin bir şey de belirtmedim. TikTok'ta bir sürü video gördüm AttackShark'ın yazılım sorunu ile ilgili.Hoşunuza gidiyorsa önerenler var ama ben sevmediğimden kendim önermedim bunların arasında. Siz istiyorsanız onu da alabilirsiniz.
Yazılımında sorun yok bir arkadaş kullanıyor. Yazılımı bir G HUB ile karşılaştırınca güzel gelmeyebilir ama sade ve iş görür.
Rival 3, G305 ve G402 alma. Logitechlerin sensörleri çok eski diye biliyorum, Rival 3' ü de kendim kullanıyorum. Scroll ve Click tuşu sorunlu. (5 yıldır kullanıyorum). AttackShark'ın da yazılımı çok kötü diye duydum. İmleç kendiliğinden gidip geliyormuş. En iyisi FuryLevel Z1 veya Wraith'ten alabilirsin.
Aynen hocam, dediğiniz gibi. Dediklerinizden alacağım. Eskiden olsa Logitech gibi markalar zirvedeydi ama artık kimse eskisi kadar almıyor.Hoşunuza gidiyorsa önerenler var ama ben sevmediğimden kendim önermedim bunların arasında. Siz istiyorsanız onu da alabilirsiniz.
Aynen hocam, dediğiniz gibi. Dediklerinizden alacağım. Eskiden olsa Logitech gibi markalar zirvedeydi ama artık kimse eskisi kadar almıyor.
Mesela Logitech G Pro X Superlight 2 benim en sevdiğim mousedir. Param olsa da alsam derim. Hem oynadığım oyunlara uyuyor. Hem de tarzı ve sadeliği çok hoşuma gidiyor.Hayla zirvedeler ama bizim buradaki satıcılar cebini kuruşlarına kadar doldurmak istediğinden dolayı markası iyi olan ürünü hak ettiğinden pahalıya satıyorlar.
Aynen hocam, dediğiniz gibi. Dediklerinizden alacağım. Eskiden olsa Logitech gibi markalar zirvedeydi ama artık kimse eskisi kadar almıyor.