1000-2000 TL arası mikrofon önerisi

Murat Burç

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar.

Öncelikle neden aralığı bu kadar geniş tuttuğumu belirteyim. Ciddi bir ürün almak istiyorum fakat aynı zamanda fiyat performans dengesini de sağlam şekilde tutturmak istiyorum.

Kafamda olan modeller.
M Audio Uber Mic
Büyük satıcılarda yalnızca gittigidiyorda bulunuyor. Buradaki satıcı pek bilmedğim bir satıcı bağlantısını şuraya bırakıyorum. Güvenmeli miyim bilemedim.

Not: Bağlantı kayıp. Ürün GG'de de bitmiş.

HyperX Quadcast
Esasen bir ses firması olmaması bu modelden beni uzaklaştırıyor fakat yorumları olumlu

Rode Nt
Çok konuşulan, çok övülen ve bir o kadar da yorumu bulunan bir ürün fakat baya eski, pahalı ve yeni mikrofonların türlü türlü oyuncaklarına mesela ses alım yönleri için modlar sahip değil. Üstelik sanki performansına göre biraz da pahal gibi duruyor. Deneyimleyenler bu konuda daha iyi bir yorum yapacaktır.

Audio Technicha At2020 ve At2035 var fakat bu modeller hakkında fikrim yok.

En yakın olduğum model Teknoseyir'den Murat Gamsız abinin övgüleri dolayısıyla M Audio Uber Mic.

Müzik kaydetmeyeceğim sadece ses. Uzun süre kullanıp kısa süre sonra güncelleme ihtiyacı hissettirmemesini istiyorum. Tavsiyeleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Quadcast aldım. Soruları olan varsa cevaplayabilirim.
Bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum sipariş vermeden önce bir kaç sorum var, yazının üzerinden zaman geçmiş ama belki görürsün diye umuyorum. Mikrofonu aldığım zaman başka bütçem kalmıyor yani hepsini ona vereceğim bu yüzden sorum şu: Mikrofonun yanına ses kartı vb veya masa standı gerekiyor mu ? Dip ses var mı ? Yayın için kullanıcam. Yanıtlarsan çok sevinirim ileride belki bunları alabilirim fakat şuan sadece mikrofonu alıp masada kullanabilirim.

Çok güzel bir ayağı var. Dip ses yok gibi birşey çok çok kabul edilebilir düzeyde . Ben laptopta kullandığım ve çok yakınına koydupum için onun fan sesini hafiften alabiliyor olabilir ama dediğim gibi ben kulaklıkla baya dikkatli dinliyorum yayında mümkün değil duyup da rahatsız olmak. Zaten Lol profesyonel oyuncusu Naru da bunu kullanıyor. Dahili pof filtresi ve dahili ses kartı var tak çalıştır. Gaini kısarsan ekstra dip sessiz performans alırsın ama yakına girmen lazım gain açıkken de öyle dediğim gibi çok çok çok kabul edilebilir bir dip ses var gain yüksekken gerçekten dert edilecek bir şey değil hele hele bu fiyata ben 1100 TL'ye aldım.

Örnek(kanal benim)

Laptop fan çalıştırırken fan sesi bariz ben hiç temizlemeye uğraşmadım bile. Render al sesi birleştir falan çok uzun sürecekti uğraşmaya değmezdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar da fan sessiz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tavsiyem mümkünse fan sesinden uzak tutmak onu da alıyor. Tık seslerini de alıyor. Ekstra hiçbirşeye almaya gerek yok. Tam bir paket cihaz muadil ürünlerde olduğu gibi.

Bugün warzone oynayıp atmayı yakında mikrofn incelemesi yapmayı planlıyorum fakat bana güvenmeyin sözde 3 aydır kendi telefonumun incelemesini yapacağım diye kendime söz veriyorum fazla üşengeçim.

Buraya çok fazla bakmıyorum beni SDN Forum'da da bulabilirsiniz.

Çok teşekkürler yanıt verdiğiniz ve kafamda ki soruları giderdiğiniz için, videoları izledim ses gayet güzel ayrıca mikrofonun tak çalıştır olması benim için çok iyi oldu çünkü bütün bütçemi ona ayırıyorum yanına herhangi bir şey almak için başka bütçem yok, yarın sipariş vereceğim bende N11 üzerinden Adeks Store isimli satıcıdan. Çok teşekkürler tekrardan.

Ben de N11'en Zoccoshop'dan aldım ama Adeks de iyidir diye düşünüyorum.

Merhaba ben de quadcast kullanıyorum ama rahatsız edecek düzeyde dip sesten muzdaribim. Çözüm için yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba ben de quadcast kullanıyorum ama rahatsız edecek düzeyde dip sesten muzdaribim. Çözüm için yardımcı olabilir misiniz?
Bende de abartı olmasa da dip ses sorunu vardı. Mikrofonun altındaki ayardan ortaya getirdim ve bilgisayardan ses ayarlarından mikrofonu %75'e çektim, mikrofona yakın durunca bir sorun olmuyor şuan benim için.

Gaini köklediyseniz sıkıntı olmuş olabilir. Taktığınız cihaz da önemli biraz. Ben telefona taktığımda bilgisayara nazaran fark edilir bir dip ses alıyorum (arada dandik bir Type-C USB dönüştürücü var).
Bende de abartı olmasa da dip ses sorunu vardı. Mikrofonun altındaki ayardan ortaya getirdim ve bilgisayardan ses ayarlarından mikrofonu %75'e çektim, mikrofona yakın durunca bir sorun olmuyor şuan benim için.
İdeal çözümlerden birisi. 150 dolarlık (hatta daha da ucuz) bir ürüne göre cihazın verdiği ses kalitesi muazzam düzeyde. İnsanlar inanılmaz işler bekliyorlar onu bekleyen neuman falan alsın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…