S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:45 #1 Hızlı yüzey olmasını istiyorum, genel olarak Valorant oynuyorum. Tercihim Wraith marka önerilerden yana, ne önerirsiniz?
Hızlı yüzey olmasını istiyorum, genel olarak Valorant oynuyorum. Tercihim Wraith marka önerilerden yana, ne önerirsiniz?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.658 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul Pazartesi 00:47 #2 Ace Series Storm alabilirsin.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:51 #3 roxy1881 dedi: Ace Series Storm alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki serenity mi daha iyi storm mu?
roxy1881 dedi: Ace Series Storm alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki serenity mi daha iyi storm mu?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.658 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul Pazartesi 00:52 #4 sawitcher7 dedi: Teşekkür ederim peki serenity mi daha iyi storm mu? Genişletmek için tıkla... Storm biraz daha hızlı.
sawitcher7 dedi: Teşekkür ederim peki serenity mi daha iyi storm mu? Genişletmek için tıkla... Storm biraz daha hızlı.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:54 #5 roxy1881 dedi: Storm biraz daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Bu modelini alıyorum o zaman teşekkürler.
roxy1881 dedi: Storm biraz daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Bu modelini alıyorum o zaman teşekkürler.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.488 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 00:55 #6 sawitcher7 dedi: Hızlı yüzey olmasını istiyorum, genel olarak Valorant oynuyorum. Tercihim Wraith marka önerilerden yana, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe artarsa diye atıyorum yoksa hocamın dediği gibi Ace alın geçin. ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad wraithesports.com
sawitcher7 dedi: Hızlı yüzey olmasını istiyorum, genel olarak Valorant oynuyorum. Tercihim Wraith marka önerilerden yana, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe artarsa diye atıyorum yoksa hocamın dediği gibi Ace alın geçin. ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad wraithesports.com
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.658 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul Pazartesi 00:55 #7 ca9an dedi: Bütçe artarsa diye atıyorum yoksa hocamın dediği gibi Ace alın geçin. ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Bu çok fazla hızlı kaçar gibi hocam. Eğer öyle istiyorsa tatmin eder.
ca9an dedi: Bütçe artarsa diye atıyorum yoksa hocamın dediği gibi Ace alın geçin. ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Bu çok fazla hızlı kaçar gibi hocam. Eğer öyle istiyorsa tatmin eder.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 01:01 #8 ca9an dedi: Bütçe artarsa diye atıyorum yoksa hocamın dediği gibi ace alın geçin. ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ace modelini sipariş verdim az önce.
ca9an dedi: Bütçe artarsa diye atıyorum yoksa hocamın dediği gibi ace alın geçin. ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ace modelini sipariş verdim az önce.