Çok konuya hakim değilim örneğin Razer Basilisk V3 ile bu mouse arasında farklar nedir günlük hayatta çok fark edilen şeyler mi?RGB olursa çok kalitesiz ürünler var. MCHOSE A5 Ultra alıp geçin.
Çok konuya hakim değilim örneğin Razer Basilisk V3 ile bu mouse arasında farklar nedir günlük hayatta çok fark edilen şeyler mi?
Mouse RGB olması saçmalık ayrıca. Klavyede anlarım ama kulaklık ve mouse saçmalık gibi geliyor bana.
Razer, Logitech, MSI, SteelSeries, ASUS ve daha birçok marka artık çok dandik ürünler çıkartıyor. MCHOSE A5 Ultra hepsini tekler geçer.
Kronik scroll sorunlu. O yüzden alınmaz.Onu anladım sadece neden ve nasıl daha iyi olduğunu ve Razer'ın neden iyi olmadığını soruyordum size
Malzeme kalitesi donanımsal olarak daha hz değerleri sağlaması angle snapping gibi fps tabanlı oyunlarda etki sağlayan faktörlerin bulunmasıOnu anladım sadece neden ve nasıl daha iyi olduğunu ve Razer'ın neden iyi olmadığını soruyordum size
En basitinden malzeme kalitesi çöp ve birçok ürününde kronik scroll sorunu var.Onu anladım sadece neden ve nasıl daha iyi olduğunu ve Razer'ın neden iyi olmadığını soruyordum size
Çok konuya hakim değilim örneğin Razer Basilisk V3 ile bu mouse arasında farklar nedir günlük hayatta çok fark edilen şeyler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.