1000-2000 TL Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Makaleler
21
Oyun falan için değil. Sadece Youtube, müzik, ofis yazılımları vs. için alacak kuzenim. Technopat önerilerinde HP15-AY031NT ve Dell Vostro 3568 modelleri vardı. Açıkçası ben toplama PC kullandığım için hangisinin servisi, kalitesi iyi bilemiyorum. Birbirlerinden çok farklı bilgisayarlar değil bunlar, Dell birazcık daha performanslı olur muhtemelen o kadar. Daha önce Dell'in servisinin çok iyi olduğunu duymuştum, 4-5 yıl olmuştur ama bunu duyalı.

Kısacası sizce hangi bilgisayar daha iyi olur ısınma, sorun çıkartma, özellikle servis kalitesi bakımından? Varsa başka dizüstü öneriniz, önerilere açığım. Teşekkürler.

Düzenleme: HP'nin servisi sanırım çok iyi değilmiş, onu eleyelim. Bizim bulduğumuz modeller şunlar:
  • Dell Vostro 3568
  • Lenovo V110
  • Asus X502NA-GO044
  • Asus X555YI-XO137DC
Birbirlerinden çok farklı modeller var, evet. Kuzenlerimin ekledikleri de var, benim eklediğim de. Sizin önerileriniz varsa onlara da açığız.

Son düzenleme:

Akif'in önerileri dışında bunu da alabilirsiniz. GT-920M ile güzel bir alternatif. CS:GO dışında kullanıcılar LoL'de Yüksek Ayarlarda kasmadan 60-80 aldıklarını iletti.

Biz de Dell'den yanaydık daha çok ama fiyatı diğerlerine göre biraz fazla. Lenovo önermemenizin sebebini öğrenebilir miyim?

Kullanıcılardan memnun olmayan sayısı fazla. Bununla birlikte Sosyal'de de açılan sorunlarda Lenovo markasını DELL ve Asus'a göre daha fazla görüyoruz. Ek olarak arkadaşıma aldığımız Lenovo cihazda ölü piksel çıktı. Bir diğer arkadaşım da cihazından memnun değil. Yani diğerleri kadar memnun etmiyor kullanıcılarını.

Kısaca ben söyleyeyim. Lenovo'nun servisi gerektiğinde gerekeni yapar ancak Lenovo'nun Performans sorunu var. Hiç bulaşmayın. Ben alıp iade ettim.

15,6" modeller adaptörüyle, çantasıyla, aksesuarlarıyla 4kg kadar geliyor. Sürekli yanında taşımayı düşünüyorsa 14" ekranlı, ince, hafif bir ürün alabilirsiniz. Zaten oyun için değil demişsiniz. Eğer genelde evde duracaksa, arada bir taşınacaksa 15,6" daha iyidir tabi.

Mesela şöyle bir şey işinizi görür mü?
Asus E402NA-GA046T Intel Celeron N3350 4GB 64GB eMMC Windows Fiyatı
Harici ekran kartı yok, HDD yok, SSD var. İnternet + ofis programları için uygun bence.

Onu da listeye yazacaktım zaten, unutmuşum. İşlemcisi düşündürüyor o kadar.

Şu iki modeli kıyaslıyoruz da, işlemci performansı olarak hangisi daha iyidir? Lütfen sadece çekirdek hızlarına bakarak söylemeyin, pratikte hangisi daha performanslı olur?
  1. Asus E402NA-GA046T Intel Celeron N3350 4GB 64GB eMMC Windows Fiyatı
  2. Asus X555YI-XO137DC AMD A8 7410 4GB 1TB Freedos 15.6" Fiyatı

Bir de Acer bulmuşlar. Onun servisi, sorunları, ısınması nasıldır? Model: Acer ES1-533-P8VL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…