1000-2000 TL Fotoğraf Makinesi Önerisi

nurikcbs

Centipat
Katılım
14 Haziran 2019
Mesajlar
1
Herkese merhaba arkadaşlar. Araba fotoğrafı çekimi için 2. el marka fark etmiyor bir fotoğraf makinesi önerisi istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Ben bayadır kamera fiyatlarına bakıyordum en son Samsung nx300M aldım çantalı full aksesuarlı kit lensle 1125tl verdim. Fiyatına göre özellikleri çok iyi ve video limitini kaldırabiliyorsunuz developer menüden. Birde yanına çinden pentax lens adaptörü aldım. Zaten sensörle kamera lens soketi arasındaki mesafe az olduğu için her türlü lensi adapte edebiliyorsunuz. Şahsen ben bu kameraların fiyatlarının bu kadar az olmasını marka hayranlığına bağlıyorum nihayetinde daha kötü nikon kameralar daha pahalı.
 
O fiyat aralığında DSLR makine bulamazsınız. Canon'da en uygun fiyatlısı şu anlık Canon 4000D. O da 2300 civarında lens ile birlikte. Temiz ikinci el bir ürün almanızı tavsiye ederim. Canon EOS 700D alabilirsiniz. Hem dokunmatik ekran hem de sıfır fiyatı 2300 lira olan 4000D modelden daha iyi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı