HobaPrime Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bu fiyat aralığında sizce en iyi gamepad nedir? Windows 11 ve Android cihazlarda kullanacağım.
Arkadaşlar bu fiyat aralığında sizce en iyi gamepad nedir? Windows 11 ve Android cihazlarda kullanacağım.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 12 Nisan 2024 #2 8 bit do Ultimate Bluetooth.
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 Mobil için uyumlu mu bilmiyorum ama. [37,05€ 23% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com 8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pi tr-m.banggood.com
Mobil için uyumlu mu bilmiyorum ama. [37,05€ 23% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com 8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pi tr-m.banggood.com
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.090 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 12 Nisan 2024 #4 Amazon.com.tr
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 12 Nisan 2024 #5 CS Relboron dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
CS Relboron dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #6 714816 dedi: Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bir yeşilide var iki aradım ama bulamadım onu.
714816 dedi: Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bir yeşilide var iki aradım ama bulamadım onu.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.090 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 12 Nisan 2024 #7 714816 dedi: Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Attığınızı atacaktım bende linkler karışmış , birde attığınızda satın alma seçeneklerinde kargo şuan kullanılamıyor diye bir ibare gördüm tam emin olamadım stokta var mı yok mu veya gönderim oluyor mu diye.
714816 dedi: Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Attığınızı atacaktım bende linkler karışmış , birde attığınızda satın alma seçeneklerinde kargo şuan kullanılamıyor diye bir ibare gördüm tam emin olamadım stokta var mı yok mu veya gönderim oluyor mu diye.
HobaPrime Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Nisan 2024 #8 8BitDo Ultimate kablosuz bayağı hoşuma gitti sizce hangi siteden alayım?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 12 Nisan 2024 #9 HobaPrime dedi: 8BitDo Ultimate kablosuz bayağı hoşuma gitti sizce hangi siteden alayım? Genişletmek için tıkla... Amazon'dan alın. En güvenilir orası.
HobaPrime dedi: 8BitDo Ultimate kablosuz bayağı hoşuma gitti sizce hangi siteden alayım? Genişletmek için tıkla... Amazon'dan alın. En güvenilir orası.
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #10 714816 dedi: Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam dongle olanının bir artısı var mı pna göre bende alacaktımda.
714816 dedi: Kablolu ve pembe. Kablosuz varken bu alınmaz gibime geldi. 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8Bitdo Şarj Dock ile Ultimate Bluetooth Denetleyici : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam dongle olanının bir artısı var mı pna göre bende alacaktımda.