1000-2000 TL Gaming mouse önerisi

https://www.hepsiburada.com/razer-c...ing-mouse-rz01-04650100-r3m1-pm-HBC00004MPMSI şöyle bir model buldum ucuzlardan.

Reis bu özelliklerle neden bu kadar ucuz bu mouse? Materyal kalitesi mi leş? 650 IPS 1400 TL hayal bir fiyat çünkü.

Dostum içindeki işlemci tarzı bir şey var o dandik ve Türk malı o mouse ile aynı özellikleri sahip bir mouse Attack Shark X3 onda da bu problem var bir tane video gönderiyim istersen bakabilirsin.https://youtu.be/1Zzej-CUSiE?si=2ACviS88m2_LTA3b

Bu videonun 1.40dakikasında söylüyor furylevel Z1 de de aynı durum var

https://www.hepsiburada.com/razer-c...ing-mouse-rz01-04650100-r3m1-pm-HBC00004MPMSI şöyle bir model buldum ucuzlardan.

Reis bu özelliklerle neden bu kadar ucuz bu mouse? Materyal kalitesi mi leş? 650 IPS 1400 TL hayal bir fiyat çünkü.

Attığınız Razer modelindense Glorius Model O ya bakabilirsiniz çünkü çok hafif ayrıca glorius un fareleri kaliteli.eğer razer alcam diyorsanız razer deathadder essential modeliyle aynı özelliklere sahip sadece dış görünüşü farklı haberiniz olsun

Attığınız Razer modelindense Glorius Model O ya bakabilirsiniz çünkü çok hafif ayrıca glorius un fareleri kaliteli.eğer razer alcam diyorsanız razer deathadder essential modeliyle aynı özelliklere sahip sadece dış görünüşü farklı haberiniz olsun
Buna ne dersiniz? Logitech G403 HERO 25.600DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse

Ayrıca Glorious'un yazılım desteği ne durumda?

Güzel fiyat performans alınabilir hocam SteelSeries Aerox 3 modelinede bakabilirsiniz

Hangi yönden?
Ben şu an iCUE yazılımını kullanıyorum Corsair'ın. Yazılımın içinde oldukça geniş bir yelpazede makro yapabilme özgürlüğü bulunuyor. Hemen hemen her şeyi yaptırabiliyorsunuz Corsair ürünlerinize. Glorious'ta yazılım hizmeti ne durumda merak ettim.

Optik sensör yazıyor dikkatli bakarsan görürsün.

Optik sensör kötü mü ne olması lazım.

Ben şu an iCUE yazılımını kullanıyorum Corsair'ın. Yazılımın içinde oldukça geniş bir yelpazede makro yapabilme özgürlüğü bulunuyor. Hemen hemen her şeyi yaptırabiliyorsunuz Corsair ürünlerinize. Glorious'ta yazılım hizmeti ne durumda merak ettim.

Yine aynı şekilde makro atayabiliyorsunuz RGB ayarlayabiliyorsunuz DPI ayarı var modları da var her şey var ve gayet basit bir arayüze sahip bence glorius alın size önerim eğer delikli istemiyorsanız Logitech'e bakabilirsiniz.

Optik sensör kötü mü ne olması lazım.

Yine aynı şekilde makro atayabiliyorsunuz RGB ayarlayabiliyorsunuz DPI ayarı var modları da var her şey var ve gayet basit bir arayüze sahip bence glorius alın size önerim eğer delikli istemiyorsanız Logitech'e bakabilirsiniz.
Şu an aklımda bahsettiğiniz Aerox 3 Glorious Model O ve benim attığım Logitech G 403 Hero modelleri var. Biraz daha araştırıp seçeceğim birini.

Ayrıca bunda da deli bir indirim varmış. Hmmm.

Dostlar ayrıca

Ayrıca Razer Synapse iCUE kadar iyi mi? iCUE sayesinde fazlasıyla çeşitli makrolar yapılabiliyor. Kullanacağımdan değil ama merak ettim.
bu aralar razerın yeni modellerine bakmıyorum ama şuan razer deathader v2 mini kullanıyorum 2 seneden fazla oldu mouseın basına hic bişi gelmedi steelseries kullanan arkadaş vardı kronik sorundan 3 kez garantiye goturmustu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı