7 746158 Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1 18 Ocak 2024 #1 Merhaba. Adobe Acrobat uygulaması ile PDF'ten soru çözmek için grafik tablet kullanacağım. Amazon.com.tr Wacom Ctl-472 One By Small 8.3 X 5.7inç Yüksek Hassasiyetli Grafik Tablet - Fiyatı, Yorumları Wacom Ctl-472 One By Small 8.3 X 5.7inç Yüksek Hassasiyetli Grafik Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Aklımda bu 2 üründen birisi var. Boyut olarak büyük mü almam doğru olur yoksa küçük almam mı doğru olur? Siz de önerdiğiniz ürünleri söyler misiniz (bunu alma kesinlikle şunu al diyeceğiniz)? Bütçem attığım ürünlerin fiyatı civarında. Bir de ilk defa alacağım. Hiç anlamıyorum. Nelere bakmam lazım alırken? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
Merhaba. Adobe Acrobat uygulaması ile PDF'ten soru çözmek için grafik tablet kullanacağım. Amazon.com.tr Wacom Ctl-472 One By Small 8.3 X 5.7inç Yüksek Hassasiyetli Grafik Tablet - Fiyatı, Yorumları Wacom Ctl-472 One By Small 8.3 X 5.7inç Yüksek Hassasiyetli Grafik Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Aklımda bu 2 üründen birisi var. Boyut olarak büyük mü almam doğru olur yoksa küçük almam mı doğru olur? Siz de önerdiğiniz ürünleri söyler misiniz (bunu alma kesinlikle şunu al diyeceğiniz)? Bütçem attığım ürünlerin fiyatı civarında. Bir de ilk defa alacağım. Hiç anlamıyorum. Nelere bakmam lazım alırken?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.982 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Ocak 2024 #2 One By Small aldım aynı amaç için. 700 TL idi zamanında. İşe yarıyor fakat ucu çabuk eriyor ve tablet kolay çiziliyor. Boyut için küçük de yetiyor bence. Çizim amaçlı kullanmayacaksanız ucuz yollu bir şey alıp geçebilirsiniz de.
One By Small aldım aynı amaç için. 700 TL idi zamanında. İşe yarıyor fakat ucu çabuk eriyor ve tablet kolay çiziliyor. Boyut için küçük de yetiyor bence. Çizim amaçlı kullanmayacaksanız ucuz yollu bir şey alıp geçebilirsiniz de.