1000-2000 TL kablosuz dayanıklılık açısından uzun zaman dayanacak ve scrollu zor bozulabilen bir mouse önerisi yaparsanız sevinirim.
M3 Pro Max veya Fantech Helios II alınabilir. Sağlamlık aranıyorsa Helios ancak çok bir farkları yok. M3 Pro Max donanımda daha iyi.1000-2000 TL kablosuz dayanıklılık açısından uzun zaman dayanacak ve scrollu zor bozulabilen bir mouse önerisi yaparsanız sevinirim.
Rampage al geç.
Sağlamlık önemliyse Fantech Helios II Pro S’e bakılabilir, Ulugames’te 2999 TL.@soulsteal59 Bütçeyi biraz arttırdım ve şunu düşünüyorum iyi mi?
![]()
Scyrox V8 8K HZ Pixart 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Oyuncu Optik Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Scyrox V8 8K HZ Pixart 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Oyuncu Optik Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İyidir. İndirim ile daha ucuza alabilirsin.@soulsteal59 Bütçeyi biraz arttırdım ve şunu düşünüyorum iyi mi?
![]()
Scyrox V8 8K HZ Pixart 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Oyuncu Optik Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Scyrox V8 8K HZ Pixart 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Oyuncu Optik Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.