1000-2000 TL modem onerisi

Bütçe
1000-2000

Rangersss

Femtopat
Daha fazla  
Aile evinde Türk Telekom'un 16 Mbps hız paketini kullanıyoruz. Bağlantımız genel olarak gelgitli ve ortalama bir hızda çalışıyor. Ancak sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve şiddetli yağmurlar nedeniyle modemlerimiz arızalanıyor. Modemin fişini her zaman çekemediğim için, zamanla bozulmuş birçok modemimiz oldu. Şu anda kullandığımız TTNET ZyXEL modem, her 5 dakikada bir kendini resetliyor. Bu yüzden, elektrik dalgalanmalarına ve kötü hava koşullarına dayanıklı, sağlam ve güvenilir bir modem arıyorum. Tarayicida cikan ilk sonucu atacak arkadaşlar yazmazsa sevinirim.

Öyle bir modem yok dostum kendine akım korumalı 3'lü priz al.

Bu bütçedeki en iyisi hangisi peki.

Benim tercihim modem+router kombinasyonu olur bende bu şekilde kullanıyorum ama modem olarak 9970 V3 modemim var 6 yıl önce 2.elden almıştım.
2.el temiz Vodafone siyeh renk HG658C V2 al yanına da Xiaomi AX3000t al OpenWrt kur öyle kullan modemde triductor VSPM310 chipseti mevcut ping ve altyapı hızı olarak çok stabil bir hat bağlantısı sağlıyor modemin 2.eli 300 TL civarında satılıyor Param Güvende ile alabilirsin bu cihazın görevi bir internet kablosu gibi sadece routera interneti vermek olacak bütün işini routerda göreceksin.
Eğer illa sıfır istersen bunu alabilirsin.

Son düzenleme:

Bu arkadaş + akım korumalı priz yapsam.
Bana sağlam bir tane önerseniz yeterli olur mu? Sadece tek modeme 2500 vermek istemiyorum mükemmel olmasına gerek yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250718_224050_Hepsiburada.jpg
    450,4 KB · Görüntüleme: 17
Bu arkadaş + akım korumalı priz yapsam.
Bana sağlam bir tane önerseniz yeterli olur mu? Sadece tek modeme 2500 vermek istemiyorum mükemmel olmasına gerek yok.

Hocam bu olmaz ya bu aşırı eski istersen modem+router kombinasyonunu yap hem daha ucuz hem de Wi-Fi 6 destekli ayrıca OpenWrt kurulabiliyor.

Hocam bu olmaz ya bu aşırı eski istersen modem+router kombinasyonunu yap hem daha ucuz hem de Wi-Fi 6 destekli ayrıca OpenWrt kurulabiliyor.

2.el işine girmek istemiyorum cok soru sordum farkındayım cevaplariniz icin cok teşekkürler biraz daha uygun bir ürün linki atarsanız direk alayım korumalı priz olayını biraz araştırdım onu kesin alacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…