1000-2000 TL mouse önerisi

Havenofear

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Şu anda aktif olarak Pusat One shot Pro mouse kullanıyorum. Ama şarjı çabuk bittiği için yeni almayı düşünüyorum bütçe 1000-2000 arası. Aklımda Pusat ghost Pro( şu an indirimde 1900₺) - MSI Versa 300 Elite - Attack Shark X3 ve north Odin Pro wl ( bu markayı bilmiyorum ama mouse özellikleri iyi olduğu için listeye aldım kullanan varsa yazarsa çok iyi olur) sizce ne almalıyım? Çok daha iyi bir mouse varsa 500₺ daha bütçe ekleyebilirim.

Herkese iyi günler. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Şu anda aktif olarak Pusat One shot Pro mouse kullanıyorum. Ama şarjı çabuk bittiği için yeni almayı düşünüyorum bütçe 1000-2000 arası. Aklımda Pusat ghost Pro( şu an indirimde 1900₺) - MSI Versa 300 Elite - Attack Shark X3 ve north Odin Pro wl ( bu markayı bilmiyorum ama mouse özellikleri iyi olduğu için listeye aldım kullanan varsa yazarsa çok iyi olur) sizce ne almalıyım? Çok daha iyi bir mouse varsa 500₺ daha bütçe ekleyebilirim.
Dareu A950GM veya Atk A9 Plus olabilir.
İki modelinde farklı varyantlarını kullandım ve A9 malzeme kalitesi açısından daha iyi. Garanti ve servisi daha iyi olsun istersen gaming gen yada beta plus satıcısından (ikisi aynı satıcı) Dareu al, onun harici A9 öneririm.

Bütçe çıkarsa amazondan SC900 Pro da düşünebilirsin.

MSI Versa alin gecin. Sensoru de gayet iyi. Ama bir bakin kronik bir seyi var mi diye.

MSI Versa alin gecin. Sensoru de gayet iyi. Ama bir bakin kronik bir seyi var mi diye.
MouseReview SubReddit'inde yazilimi yetersiz bulunmus (Tus atamasi vesaire yok) ve scroll tekerleginin lastigi Logitech G402'in yanlari gibi eriyormus. Almayin. MSI Yazilimda cirtliyor belli ki.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı