1000-2000 TL Notebook Önerisi

Evet arkadaşlar, benim bilgisayarım çok eskidi. Benim emektarın yerine yeni bir notebook veya laptop (ne demek istiyorsanız.) almaya karar verdim. Sebebi, masaüstü toplayabilirdim fakat taşınabilsin istiyorum çünkü yazlığa gidince ya da tatile, orada da oynamak istiyorum.

Oyun oynamak için alacağım ve çok ısınmasın istiyorum.

Bütçem: 1000-2000 TL

Benim baktıklarım arasında şunlar var, sizce hangisini alayım ya da siz başka hangi laptop'ı önerirsiniz?

1) HP PAVILION 15-P100NT K0W59EA SILVER NOTEBOOK - Teknosa

2) HP PAVİLİON 15-P103NT K0W48EA NOTEBOOK - Teknosa

3) HP PAVILION 15-P151NT NOTEBOOK PC - Teknosa

Bu üçü arasında kaldım, ikisinde ekran kartı gözüme iyi geldi fakat ikisindeki işlemci GHz'i çok az.
Sizce Hangisi.

(Benim emektarda bile 2,5 GHz var. )

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS X550JK öneririm. Fiyatına göre harika performans sergiliyor. Bir de önemli olan işlemcinin frekansı değildir.

Isınmasın İstiyorum
Demişsin ama HP lere bakıyorsun.
Asus x550jk modeli birde Victor un G451 modeli var o fiyat aralığında. Asus un HDD sinden herkes şikayetçi. Gerçi SSD alıp kullanabilirsin. Victor da IPS panel var ve FHD çözünürlük var, fark olarak. Ama o ekran kartı ile daha ne kadar FHD çözünürlükte oyun oynanır bilmem, muhtemelen çok değil.

X550JK 8gb ramli modelini tavsiye ediyorum.

1 tb SSD alırsam nasıl takacağım ?? Birde asusun x550jk modelini almaya karar verdim fakat laptop geldiğinde windows kurulu oluyor mu ?? Yoksa kendimiz mi kuruyoruz ?? Ben kendim kuramam çünkü windowsum yok ona o kadarda para veremem. Laptop'un siparişini verirken windows yüklensin istesem bana ORJİNAL olarak windowsu kurup yollarlar mı ??

Windows'u satın alırsan kurarlar. SSD'yi servise taktırabilirsin.

Victor g451 alman, daha iyi olur. Full hd ekran ve m-sata slotu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…