Lil Ramiz Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Bully. San Andreas. Fall Guys. ETS 2. Minecraft. Albion Online. Metin 2. The survivalist. CS:GO Oynayacağım oyunların sistem gereksinimleri ortalama böyle. Bana düşük bütçeli sistem toplayabilir misiniz 1000-2000 TL.
Bully. San Andreas. Fall Guys. ETS 2. Minecraft. Albion Online. Metin 2. The survivalist. CS:GO Oynayacağım oyunların sistem gereksinimleri ortalama böyle. Bana düşük bütçeli sistem toplayabilir misiniz 1000-2000 TL.
_MustafaKaradağ_ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #2 Bütçeni biraz daha yükseltemez misin?
3070 OverClocklayan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 527 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Arabalı yatağının bulunduğu oda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2020 #3 Lil Ramiz dedi: Bully. San Andreas. Fall Guys. ETS 2. Minecraft. Albion Online. Metin 2. The survivalist. CS:GO Oynayacağım oyunların sistem gereksinimleri ortalama böyle. Bana düşük bütçeli sistem toplayabilir misiniz 1000-2000 TL. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu cevapladık. Neden bir daha soruyorsun?
Lil Ramiz dedi: Bully. San Andreas. Fall Guys. ETS 2. Minecraft. Albion Online. Metin 2. The survivalist. CS:GO Oynayacağım oyunların sistem gereksinimleri ortalama böyle. Bana düşük bütçeli sistem toplayabilir misiniz 1000-2000 TL. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu cevapladık. Neden bir daha soruyorsun?
Lil Ramiz Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #4 Bir hazır sistem buldum buna ileride GTX 1650 Super veya XFX RX 5500XT 8 GB taksam nasıl olur Pollux APU PRO | Game Garaj
Bir hazır sistem buldum buna ileride GTX 1650 Super veya XFX RX 5500XT 8 GB taksam nasıl olur Pollux APU PRO | Game Garaj
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #5 i5 3570+Anakart - 800 TL civarına bulunabiliyor. 8GB DDR3 - 200 TL 30TL Kasa + 75 TL PSU - 105 TL 750Ti Aliexpress'ten 550TL civarına geliyor fakat istersen 750 TL civarına GTX 960 bulabilirsin. Kalan paraya'da HDD takar keyfine bakarsın.
i5 3570+Anakart - 800 TL civarına bulunabiliyor. 8GB DDR3 - 200 TL 30TL Kasa + 75 TL PSU - 105 TL 750Ti Aliexpress'ten 550TL civarına geliyor fakat istersen 750 TL civarına GTX 960 bulabilirsin. Kalan paraya'da HDD takar keyfine bakarsın.
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lil Ramiz dedi: Bir hazır sistem buldum buna ileride GTX 1650 Super veya XFX RX 5500XT 8 GB taksam nasıl olur Pollux APU PRO | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Güzel olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lil Ramiz dedi: Bir hazır sistem buldum buna ileride GTX 1650 Super veya XFX RX 5500XT 8 GB taksam nasıl olur Pollux APU PRO | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Güzel olur.
Lil Ramiz Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #7 TheCruc1aL dedi: Bu sorunu cevapladık. Neden bir daha soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Gelmezsin tekrar olur biter.
TheCruc1aL dedi: Bu sorunu cevapladık. Neden bir daha soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Gelmezsin tekrar olur biter.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #8 TahaEren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güzel olur. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem toplamış o fiyata bulabiliyorsa o anakart - RAM - işlemci üçlüsünü alabilir.
TahaEren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güzel olur. Genişletmek için tıkla... Güzel sistem toplamış o fiyata bulabiliyorsa o anakart - RAM - işlemci üçlüsünü alabilir.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 29 Aralık 2020 #9 Lil Ramiz dedi: Gelmezsin tekrar olur biter. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok burası forum. Aynı konuyu tekrar açmak veya aynı mesajı defalarca atmak yasak. Adam zaten sorunu yanıtladığını belirtiyor neden tekrar sordunuz?
Lil Ramiz dedi: Gelmezsin tekrar olur biter. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok burası forum. Aynı konuyu tekrar açmak veya aynı mesajı defalarca atmak yasak. Adam zaten sorunu yanıtladığını belirtiyor neden tekrar sordunuz?