ZedLee Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 19 26 Kasım 2022 #11 Leon Dayı dedi: Oppo alınmaz bütçeyi azıcık arttırın Samsung'u alın. Pişman olmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Oppo'dan vazgeçtim zaten Huawei Watch fit 2 alacağım.
Leon Dayı dedi: Oppo alınmaz bütçeyi azıcık arttırın Samsung'u alın. Pişman olmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Oppo'dan vazgeçtim zaten Huawei Watch fit 2 alacağım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.059 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 26 Kasım 2022 #12 ZedLee dedi: Oppo'dan vazgeçtim zaten Huawei Watch fit 2 alacağım. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız. Şimdiden hayırlı olsun.
ZedLee dedi: Oppo'dan vazgeçtim zaten Huawei Watch fit 2 alacağım. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız. Şimdiden hayırlı olsun.
Frozensudios Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 344 26 Kasım 2022 #13 Vestel akıllı saat 2. bence güzel ucuz bile bütçeden evet Samsung falan kıyaslanamaz ama kuzenime hediye almıştım çok memnun değilse de pot kırmıyor hediye diye (Ben 1K civarına gelmiştir sandım 600-700 miş boş verin daha iyisini alın alabilirken)
Vestel akıllı saat 2. bence güzel ucuz bile bütçeden evet Samsung falan kıyaslanamaz ama kuzenime hediye almıştım çok memnun değilse de pot kırmıyor hediye diye (Ben 1K civarına gelmiştir sandım 600-700 miş boş verin daha iyisini alın alabilirken)
ZedLee Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 19 26 Kasım 2022 #14 Leon Dayı dedi: Sizin kararınız. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Galaxy Watch 4 iyiymiş alabilirim.
Leon Dayı dedi: Sizin kararınız. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Galaxy Watch 4 iyiymiş alabilirim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.059 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 26 Kasım 2022 #15 ZedLee dedi: Galaxy Watch 4 iyiymiş alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bence de iyi almanız sizin için iyi olacaktır. kesinlikle kaçırmayın.
ZedLee dedi: Galaxy Watch 4 iyiymiş alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bence de iyi almanız sizin için iyi olacaktır. kesinlikle kaçırmayın.
ZedLee Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 19 26 Kasım 2022 #16 Leon Dayı dedi: Bence de iyi almanız sizin için iyi olacaktır. Kesinlikle kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Akıllı saatte Play Store var mı?
Leon Dayı dedi: Bence de iyi almanız sizin için iyi olacaktır. Kesinlikle kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Akıllı saatte Play Store var mı?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.059 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 26 Kasım 2022 #17 ZedLee dedi: Akıllı saatte Play Store var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama Yükleyebilme (Sınırlı) diye belirtilmiş. İnceleme videolarına bakmanızı öneririm hiçbir bilgim yok.
ZedLee dedi: Akıllı saatte Play Store var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama Yükleyebilme (Sınırlı) diye belirtilmiş. İnceleme videolarına bakmanızı öneririm hiçbir bilgim yok.
ZedLee Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 19 26 Kasım 2022 #18 Leon Dayı dedi: Uygulama yükleyebilme (sınırlı) diye belirtilmiş. İnceleme videolarına bakmanızı öneririm hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sınırlı demelerini anladım zaten amacım basit uygulamalar PUBG Mobil değil. Son düzenleme: 26 Kasım 2022
Leon Dayı dedi: Uygulama yükleyebilme (sınırlı) diye belirtilmiş. İnceleme videolarına bakmanızı öneririm hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sınırlı demelerini anladım zaten amacım basit uygulamalar PUBG Mobil değil.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.059 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 26 Kasım 2022 #19 ZedLee dedi: Sınırlı demelerini anladım zaten amacım basit uygulamalar PUBG Mobile değil. Genişletmek için tıkla... Basit uygulamalar büyük ihtimalle yükleniyordur. Dediğim gibi inceleme videolarına bakın net bir şey diyemem.
ZedLee dedi: Sınırlı demelerini anladım zaten amacım basit uygulamalar PUBG Mobile değil. Genişletmek için tıkla... Basit uygulamalar büyük ihtimalle yükleniyordur. Dediğim gibi inceleme videolarına bakın net bir şey diyemem.
ZedLee Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 19 26 Kasım 2022 #20 Leon Dayı dedi: Basit uygulamalar büyük ihtimalle yükleniyordur. Dediğim gibi inceleme videolarına bakın net bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Baktım içinde Play Store varmış ama bir şey soracağım Galaxy Watch 4 Sport ve Galaxy Watch 4 classic var hangisini almalıyım.
Leon Dayı dedi: Basit uygulamalar büyük ihtimalle yükleniyordur. Dediğim gibi inceleme videolarına bakın net bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Baktım içinde Play Store varmış ama bir şey soracağım Galaxy Watch 4 Sport ve Galaxy Watch 4 classic var hangisini almalıyım.