1000-2000 TL'ye Android akıllı saat önerisi

Teşekkürler kötü alacağıma fiyatı arttırır daha iyisini alırım.
ahahahaha en mantıklısı hocam da yılbaşını falan bekleseniz daha karlı olabilir misiniz diye düşünüyorum şu an. Ekstra indirimler olur belki daha uyguna alırsınız.

Evet yılbaşı indirimlerini beklemek en mantıklısı Galaxy Watch 4 diğer akıllı saatlere göre çok daha iyi Android işletim sistemi olduğu için Play Store gibi uygulamalar var.

Evet yılbaşı indirimlerini beklemek en mantıklısı Galaxy Watch 4 diğer akıllı saatlere göre çok daha iyi Android işletim sistemi olduğu için Play Store gibi uygulamalar var.
daha uyguna alabilirsiniz bence bekleyin ben de iPhone alacağım yanında bir de Apple Watch indirim olursa diye bekliyorum

Daha uyguna alabilirsiniz bence bekleyin ben de iPhone alacağım yanında bir de Apple Watch indirim olursa diye bekliyorum

Apple Watch çok iyi bir akıllı saat ama 6 GB RAM'i olan 128 GB depolama alanı olan bir saat vardı Android 11 kullanıyordu isterseniz bakabilirsiniz.

Apple Watch çok iyi bir akıllı saat ama 6 GB RAM'i olan 128 GB depolama alanı olan bir saat vardı Android 11 kullanıyordu isterseniz bakabilirsiniz.
Apple Watch üzerine tanımam hocam linklerseniz bakabilirim ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…