NinjaEleman Femtopat Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 13 Bugün 10:28 #1 Bir yıl kadar önce aldığım makine yeterli performans vermemesiyle birlikte can acıtıcı seviyeye geldi. 1.000 - 2.000 ₺ arasında sıfır tıraş yapabilen makine önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:30
Bir yıl kadar önce aldığım makine yeterli performans vermemesiyle birlikte can acıtıcı seviyeye geldi. 1.000 - 2.000 ₺ arasında sıfır tıraş yapabilen makine önerilerinizi bekliyorum.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 647 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:25 #2 Sadece vücut mu? Vücut+yüz ise oneblade tercih edebilirsiniz. Vücut başlığı da mevcut.
NinjaEleman Femtopat Katılım 17 Ekim 2025 Mesajlar 13 Bugün 13:25 #3 weeha dedi: Sadece vücut mu? Vücut+yüz ise oneblade tercih edebilirsiniz. Vücut başlığı da mevcut. Genişletmek için tıkla... sadece vücut için düşünüyorum, oneblade i gördüm ama başlığı sıfır alır mı emin olamadım
weeha dedi: Sadece vücut mu? Vücut+yüz ise oneblade tercih edebilirsiniz. Vücut başlığı da mevcut. Genişletmek için tıkla... sadece vücut için düşünüyorum, oneblade i gördüm ama başlığı sıfır alır mı emin olamadım
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 647 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:39 #4 NinjaEleman dedi: Sadece vücut için düşünüyorum, oneblade i gördüm ama başlığı sıfır alır mı emin olamadım Genişletmek için tıkla... Sinekkaydı yapmıyor ama yine de güzel bir sıfır hissiyatı bırakıyor. Siz yine de sadece vücut için olan bır makine alırsanız daha iyi olabilir
NinjaEleman dedi: Sadece vücut için düşünüyorum, oneblade i gördüm ama başlığı sıfır alır mı emin olamadım Genişletmek için tıkla... Sinekkaydı yapmıyor ama yine de güzel bir sıfır hissiyatı bırakıyor. Siz yine de sadece vücut için olan bır makine alırsanız daha iyi olabilir