TR mağazalarından alabileceğim bir klavye olmasını istiyorum, daha doğrusu arkadaşım adına alacağım arkadaşım Gamepower Calypso istedi fakat ben çok daha iyisini bulabileceğimi söyledim, yardımcı olur musunuz?
TR mağazalarından alabileceğim bir klavye olmasını istiyorum, daha doğrusu arkadaşım adına alacağım arkadaşım Gamepower Calypso istedi fakat ben çok daha iyisini bulabileceğimi söyledim, yardımcı olur musunuz?
Vay be 4 senedir klavye mause hiçbir alışveriş yapmadım bu işlerle de ilgilenmiyorum artık ama 4 sene önce gamepower modelleri 200 300 lira falandı. 1000-2000 liraya razer corsair steelseries gibi üst markalar alırdık. Nereden nereye bir baktım da şimdi gamepower 1800 lira o modeli ben şok neyse siz beni boşverin ben öneri yapamayacağım.
XTRFY K4 RGB RGB LED AYDINLATMALI MEKANİK OYUN KLAVYESİ • Mekanik anahtarlar ( Kailh Red 80 Milyon )• Özelleştirilebilir RGB aydınlatma• Tam N-anahtar geçişi ve 1000 Hz yoklama oranı• Dayanıklı yapı PRO-SEVİYE KLAVYETÜM SEVİYEDEKİ OYUNCULAR İÇİN.. Major ödüllü klavyelerimizin temel özellikleri...
XTRFY K4 RGB RGB LED AYDINLATMALI MEKANİK OYUN KLAVYESİ • Mekanik anahtarlar ( Kailh Red 80 Milyon )• Özelleştirilebilir RGB aydınlatma• Tam N-anahtar geçişi ve 1000 Hz yoklama oranı• Dayanıklı yapı PRO-SEVİYE KLAVYETÜM SEVİYEDEKİ OYUNCULAR İÇİN.. Major ödüllü klavyelerimizin temel özellikleri...
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
Hocam atacağım model varken bunlar çok kalitesiz kalıyor bence gray switch modelini kullanıyorum çok memnunum gerek sesi gerek malzeme kalitesi bilekliği hissiyatı muazzam.
(Düzenleme %60 istiyormuş sonradan gördüm tam boy düşünürse kesinikle bu olabilir ama)