Xbox kolu tasarımında bir oyun kolu arıyorum. Mümkünse anında baglansın gidip de oyunlarda algılaması için ekstra bir program kurmayayım. Kendi kendine algılayan bir kol olursa sevinirim.
Xbox kolu tasarımında bir oyun kolu arıyorum. Mümkünse anında baglansın gidip de oyunlarda algılaması için ekstra bir program kurmayayım. Kendi kendine algılayan bir kol olursa sevinirim.
Xinput herhangi bir cihaz tak-çalıştır mantığını destekler. Hocalarımın önerdiği tüm kollar Xinput'tur ve Xbox 9. nesil kolundan çok daha kalitelidirler. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Xinput herhangi bir cihaz tak-çalıştır mantığını destekler. Hocalarımın önerdiği tüm kollar Xinput'tur ve Xbox 9. nesil kolundan çok daha kalitelidirler. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Daha üst düzey Xbox kolları için hissiyat ve konfor kısmına katılınabilir, karizmatik bile duruyorlar ama 9.nesil basit ve sıkıcı bir kol. "Çok daha iyi." durumu kesinlikle yoktur diye düşünüyorum, bunu birde çok fazla Xbox ve 8Bitdo kullanan hocalarımız söylüyor.
Sırf Gamesir satın aldığım için Xbox karşıtı değilim veya rakiplerini övmüyorum. Kısmet olursa direk Dualsense ile de karşılaştırın derim.