1000-2000TL kulaklık önerisi

jedi_master

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1000-2000 lira civarında bir kulaklık almayı düşünüyorum. İlk etapta 1000TL civarında bir kulaklık düşünmüştüm.
Kafamda Astro A10 ve Havit H2002D vardı. Bütçeye az daha ekleyip Logitech G432, SteelSeries Arctis Nova 1 ve Razer BlackShark V2 kafamı karıştırdı.
Son saydığım üç kulaklık ile Astro'ya da Havit H2002D arasında çok fark var mıdır?
Ve ilk iki kulaklık arasından hangi model, ayrıca son üç kulaklık arasından hangi modeller tercih edilmeli?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1000-2000 lira civarında bir kulaklık almayı düşünüyorum. İlk etapta 1000TL civarında bir kulaklık düşünmüştüm.
Kafamda Astro A10 ve Havit H2002D vardı. Bütçeye az daha ekleyip Logitech G432, SteelSeries Arctis Nova 1 ve Razer BlackShark V2 kafamı karıştırdı.
Son saydığım üç kulaklık ile Astro'ya da Havit H2002D arasında çok fark var mıdır?
Ve ilk iki kulaklık arasından hangi model, ayrıca son üç kulaklık arasından hangi modeller tercih edilmeli?
Şimdiden teşekkür ederim.
İtopya'da. Fifine H9 var onu alabilirsin. Tam 2000Tl.

Amazon.com.tr siyah rengi 2586 TL al geç kardeşim.

Bu kulaklığın kendi ses kartı var mı? ASUS TUF A15 7535HS laptop için kullanılabilir mi?
Normalde Razer BlackShark'ya da daha F/P Havit 2000D almayı düşünüyordum, o kadar para çıkmaya değer mi ve bir sürü Cloud modeli var hangisinin benim için daha uygun olduğunu nasıl anlayabilirim? Ergonomik olarak rahat olmasını, uzun saatler ağrıtmadan kullanılabilmesini ve ses kasarken sesleri iyi ayırt etmesi yeterli

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı