1000-2500 TL ikinci el telefon önerisi

Bütçe
1000-2500

EnesP

Kilopat
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok fazla oyun oynayan birisi değilim, genelde sosyal medya ve telefon için kullanıyorum. 1 ya da 2 yıl idare etsin yeter kafasındayım. Aklımdaki telefonlar iPhone 7 ve Galaxy S8/S8 Plus. Bir de tanıdıktan 1000 TL'ye tertemiz iPhone 6 Plus alma şansım var, biliyorum çok iyi bir telefon değil ama şu anki telefonumdan iyi ve fiyatı da uygun, 1-2 sene götürür derseniz ona yöneleceğim. 2 tane de sahibinden linki bırakıyorum onları da yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum. İyi sosyaller.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 Plus cihazı hem yavaş hemde artık 2 yılı görmesinin pekte mümkünü olmayan bir cihaz (son 4 yıldır güncelleme almıyor birçok yazılım artık IOS 12'den daha güncel sürümleri istiyor ve en nihayetinde 8. yılı artık 6 Plus'ın), 2700 yazan ilan pahalı ve o kadar çıkmayın derim öbür ilanda ahize kirliliği ne alaka dedirtti ama şahsen ben çokta sorun etmez tam tersine pazarlık konusu yapardım attığınız ilanlar için.

Eğer param cebimde kalsın birazda o şekilde yapayım diyorsanız 2 yıl boyunca götürebilecek, ilk nesil SE veya 6S'e yönelin derim (16 GB dışında bir modeline) çünkü çok rahat 1000-1200 TL gibi bir tutarı bütçenizden arttırırsınız. Android tarafında fiyat arttıracağım bütçesinde uygun fiyatlı Xiaomi cihazlarına Custom ROM ile diyebilirim aynı şekilde ama o cihazlardanda bölgenizi söylerseniz o şekilde yönlendirme yapılabilir.
 

Geri
Yukarı