1000-3000 TL arası klavye önerisi

Bütçe
3000

Pentagon

Hectopat
Mini klavye istemiyorum, kablosuz ve red switch olması önemli (red switch gibi ses veren switch de olur). Türkçe veya İngilizce olması fark etmiyor, fakat Türkçe olması daha iyi olur, İngilizce de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mini klavye istemiyorum, kablosuz ve red switch olması önemli (red switch gibi ses veren switch de olur). Türkçe veya İngilizce olması fark etmiyor, fakat Türkçe olması daha iyi olur, İngilizce de olur.

Numpadli

%75-TKL

Trendyol tarzı sitelerden önerseniz olur mu ya bu Gaming Gen TR çok geç getiriyor.

Trendyol'da çok düzgün modeller yok, ayrıca kendim dahil gördüklerime en fazla 4 günde gitti şu ana kadar. Aceleniz mi var?

Acelem yok ama 1 hafta da beklemek istemiyorum arkadaşım 1 haftadır sıvı soğutucu bekliyor hâlâ kargoya vermemişler Gaming Gen'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…