1000-5000 TL klavye önerisi

Strekeoss

Femtopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar,

Yoğun araştırmalarım sonucu düşündüğüm modelleri aşağıya ekledim. 5000 TL'ye kadar (bütçe esnek uygun avantajlar ile artabilir) bir klavye almak istiyorum. Hall Effect olursa tadından yenmez olmazsa da önemli değil Rapid trigger MMORPG veya MOBA için çok gerekli mi emin değilim. Numpad oynadığım MMORPG'ler ve iş için genelde lazım oluyor numpadsiz bile alsam ekstra numpad almam gerekecek. Makro severim, tuşları olsa süper olur.

Gözüme kestirdiklerim:
Wraith W75: Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Darmoshark top98: Darmoshark Top98 Mekanik Klavye
VGN S99 (Pro?): VGN S99 Mekanik Klavye
Attack Shark K86: Attack Shark K86 TÜRKÇE
ASUS ROG STRIX Scope II RX (optik): ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ASUS ROG STRIX Scope II nx: Amazon.com.tr
VGN V87 Pro: VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Yunzii YZ87: YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
SteelSeries Apex 5: Amazon.com.tr
Monster Pusat k3: Amazon.com.tr

Son düzenleme:

Makro yok ama tatlı br kalvye bence fiyatına göre. Alternatif olarak paylaşayım dedim.

Burada 500 tl daha ucuz, bunu da düşündüm ama redditten çok kötü yorumlar okudum genelde glorious için sadece şişirme kalitesiz ürün diyorlar.

Burada 500 tl daha ucuz, bunu da düşündüm ama redditten çok kötü yorumlar okudum genelde glorious için sadece şişirme kalitesiz ürün diyorlar.
Ben de denk geliyorum o tür yorumlara ama biraz şu açıdan bakıyorum, Avrupa ve Amerika piyasası çok daha çekişmeli ve o ülkelerde belirli fiyat bantlarında çok fazla çeşit var. Glorious onların arasında elbette biraz geride kalsa da ben bugüne kadar kullandığım ürünlerinden gayet memnunum. Ama avrupada biraz Rampage veya Redragon muamelesi görüyor.

Ben de denk geliyorum o tür yorumlara ama biraz şu açıdan bakıyorum, Avrupa ve Amerika piyasası çok daha çekişmeli ve o ülkelerde belirli fiyat bantlarında çok fazla çeşit var. Glorious onların arasında elbette biraz geride kalsa da ben bugüne kadar kullandığım ürünlerinden gayet memnunum. Ama avrupada biraz Rampage veya Redragon muamelesi görüyor.
Ama Asus, Steelseries, Logitech gibi ürünleri kullanıyor adamlar da aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı