Strekeoss
Femtopat
Daha fazla
İyi sosyaller arkadaşlar,
Yoğun araştırmalarım sonucu düşündüğüm modelleri aşağıya ekledim. 5000 TL'ye kadar (bütçe esnek uygun avantajlar ile artabilir) bir klavye almak istiyorum. Hall Effect olursa tadından yenmez olmazsa da önemli değil Rapid trigger MMORPG veya MOBA için çok gerekli mi emin değilim. Numpad oynadığım MMORPG'ler ve iş için genelde lazım oluyor numpadsiz bile alsam ekstra numpad almam gerekecek. Makro severim, tuşları olsa süper olur.
Gözüme kestirdiklerim:
Wraith W75: Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Darmoshark top98: Darmoshark Top98 Mekanik Klavye
VGN S99 (Pro?): VGN S99 Mekanik Klavye
Attack Shark K86: Attack Shark K86 TÜRKÇE
ASUS ROG STRIX Scope II RX (optik): ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ASUS ROG STRIX Scope II nx: Amazon.com.tr
VGN V87 Pro: VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Yunzii YZ87: YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
SteelSeries Apex 5: Amazon.com.tr
Monster Pusat k3: Amazon.com.tr
Yoğun araştırmalarım sonucu düşündüğüm modelleri aşağıya ekledim. 5000 TL'ye kadar (bütçe esnek uygun avantajlar ile artabilir) bir klavye almak istiyorum. Hall Effect olursa tadından yenmez olmazsa da önemli değil Rapid trigger MMORPG veya MOBA için çok gerekli mi emin değilim. Numpad oynadığım MMORPG'ler ve iş için genelde lazım oluyor numpadsiz bile alsam ekstra numpad almam gerekecek. Makro severim, tuşları olsa süper olur.
Gözüme kestirdiklerim:
Wraith W75: Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Darmoshark top98: Darmoshark Top98 Mekanik Klavye
VGN S99 (Pro?): VGN S99 Mekanik Klavye
Attack Shark K86: Attack Shark K86 TÜRKÇE
ASUS ROG STRIX Scope II RX (optik): ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ASUS ROG STRIX Scope II nx: Amazon.com.tr
VGN V87 Pro: VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Yunzii YZ87: YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
SteelSeries Apex 5: Amazon.com.tr
Monster Pusat k3: Amazon.com.tr
Son düzenleme: