2 hafta içinde 1000 $'a 2.el sistem almak istiyorum ama bu parayı ₺'ye çevirip alacağım sizce bu sistem iyi midir? Bir de sistemi elden alacagım. Daha iyisini bulabilirseniz cok mutlu olurum. Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Bunu bende birkaç kişiye attım aynı sistemi. 5200 TL veya 5300 TL olması gerek sistemin. Alınabilir ama tek tek parçalarlada sistem toplamaya çalışalım bir.
Bu sistem daha mantıklı ve güncel . Elinizdeki 1000$'ı bozdurunca ininal karta yükleyebilir ve alışverişiniz yapabilirsiniz. İninal kart PTT üzerin'den alınabilir.
Hocam ekran kartı olarak 1070 düşünüyorum ama siz ne dersiniz .
Hocam özelliklerini verdiğim sistemin fiyatı toplanmış bir şekilde 2.el olarak 5.500 tl su an ki dolar kuruna göre arta kalan para ile monitor ve ekipman almayı düşünüyorum.
Bu sistem daha mantıklı ve güncel . Elinizdeki 1000$'ı bozdurunca ininal karta yükleyebilir ve alışverişiniz yapabilirsiniz. İninal kart PTT üzerin'den alınabilir.
Hocam ekran kartı olarak 1070 düşünüyorum ama siz ne dersiniz .
Hocam özelliklerini verdiğim sistemin fiyatı toplanmış bir şekilde 2.el olarak 5.500 tl su an ki dolar kuruna göre arta kalan para ile monitor ve ekipman almayı düşünüyorum.