1000 adet en ucuz CS2 skini almak karlı mı?

Makaleler
1
1000 adet 3 centlik skin alsam, kırmızı item gelene kadar trade up yapsam karlı olur mu?
Toplam maliyet 30 dolar. En ucuz kırmızı item ise 40 dolar.

Yapamazsınız 3 centlik skinlerde yok kırmızılardan yapsanızda 1 tane mor yapabiliyorsunuz en fazla.

Peki 1 tane kırmızı elde etmek için kaç tane en ucuz skinden trade up yapmam gerekli?
Kasadan çıkan kırmızılar için 1000 tane maviden 100 tane mor alırsınız 100 tane mordan 10 tane pembe alırsınız 10 pembedende 1 kırmızı alırsınız, 3 centlik skinler kasa droptan çıkan skinler ve onlarda kırmızılar yok. Askeri sınıf olarak filtrelerseniz bulursunuz kasadan çıkan mavilerden en ucuzu 0.11 1000 tane almak 110 dolara geliyor yani mantıklı değil.

Çok teşekkür ederim aydınlanma yaşadım ama bir konuyu anlayamadım hangi item'leri koyup kırmızı alıp almayacağımı nereden anlayacağım?

Çok teşekkür ederim aydınlanma yaşadım ama bir konuyu anlayamadım hangi item'leri koyup kırmızı alıp almayacağımı nereden anlayacağım?
Pazarda itemin açıklamasının altında koleksiyonu yazıyor oradan bulabilirsiniz veya trade up calculator gibi siteler kullanarak daha kolayca yapabilirsiniz.

Pazarda itemin açıklamasının altında koleksiyonu yazıyor oradan bulabilirsiniz veya trade up calculator gibi siteler kullanarak daha kolayca yapabilirsiniz.
Yani 110 dolar veriyorum ve 40 dolarlık item düşme olasılığı var. Pek karlı gözükmedi şimdi bakınca. Askeri sınıf diye aratıp gördüm 11-12 cent evet en ucuz.

Peki smurf hesap açsam oradan kasa düşürmeye çalışsam parası sizce kaç ayda geri döner? Uğraştığıma değer mi? İnternette yapanları gördüm.

Bu itemdan 10 tanesi 20 dolar tutuyor kırmızı gelir mi?

Zaten trade up yapanlar 1000 taneyi 1 e çevirmeye çalışmıyor örneğin 5 dolarlık pembe var kırmızısı 40 dolar 50 dolarlık pembe var kırmızısı 400 dolar 5 tane 50 lik 5 tane 5 lik alarak riskli bir şekilde kar edebiliyorlar. Haftalık kasalar parasını kolayca çıkarıyor tahmini 3-4 aya çıkar parası şanslıysanız 1 haftayada çıkabilir.

Sınırlı item koleksiyonundan kırmızısı yok ve tradeuplarda kullanılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…