1000 ₺ Bisiklet Önerisi

Hamsi

Hectopat
Daha fazla  
Ben 180 cm boyunda 90 kg ağırlığındayım. Bana beni taşıyabilecek bir MTB önerir misiniz? Ben 3 model buldum;
• Kron xc 150
• Rockrider 520
• Rockrider 340
Ama bu iki markanında Giresun da servisi yok ne yapmalıyım? Sizde öneride bulunursanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dechatlon un servisi iyi diyorlar. Hani servis kalitesi için Rockriderlerı alabilirsin. Ama servisi yoksa bilemem. Ben Salcano ng 650 kulanıyorum. Maşası hariç memnunum. Kron Xc 150 de de sanırsam aynı maşa var. Ucuz bisikletteki maşaları iyi bekleme onu söyleyeyim. Bu 3 arasından ben Rockrider 520 derim. Önemli bileşenler Sram ama pek önemli olmayanlar microshit olsa gerek. Rockrider 520 ve Kron xc 150 mekanik disk olarak geliyor. XC 150 nin birde V fren modeli var. Rockrider 340 sadece V fren. Senin dediğin modellerde sıfır olarak rockdider 520 derim. Hidrolik bir şey istersen Salcano nun Ng 650 sini ve Mosso nun Wildfire nı derim. Yani benimde kafam karıştı. Ne önersem bilemedim. Beklentilerini daha fazla yazsan daha iyi olur. Onun dışınsa şuan alıcak isen 2. El felan da alabilirsin milet bisikletini paketleyip kaldırmış durumda. Onlardan ikinci el olarak alabilirsin. 2. El önerebilceğim model yok. Ama sıfır olarak rockrider 520. Oda servisnden dolayı ve vites sayısı seçeneğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…