BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #11 Lisser dedi: Bende fiyat değişmiyor, emin misiniz? Genişletmek için tıkla... hayı hocam k552 için diyordum WHT dedi: REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... güvenilir mi bu site acaba?
Lisser dedi: Bende fiyat değişmiyor, emin misiniz? Genişletmek için tıkla... hayı hocam k552 için diyordum WHT dedi: REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... güvenilir mi bu site acaba?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #12 Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Buna da bakabilirsiniz bu arada TKL olarak. K552'den eksi kalır pek bir yanı yok.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Buna da bakabilirsiniz bu arada TKL olarak. K552'den eksi kalır pek bir yanı yok.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #13 Lisser dedi: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Buna da bakabilirsiniz bu arada TKL olarak. K552'den eksi kalır pek bir yanı yok. Genişletmek için tıkla... hocam bu marka rampage falan gibi kalitesiz değil öyle değil mi? yani beni 3-4 yıl götürür mü
Lisser dedi: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Buna da bakabilirsiniz bu arada TKL olarak. K552'den eksi kalır pek bir yanı yok. Genişletmek için tıkla... hocam bu marka rampage falan gibi kalitesiz değil öyle değil mi? yani beni 3-4 yıl götürür mü
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #14 BirKimse dedi: Güvenilir mi bu site acaba? Genişletmek için tıkla... Evet.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Mart 2023 #15 BirKimse dedi: hayı hocam k552 için diyordum güvenilir mi bu site acaba? Genişletmek için tıkla... Ben inventus'tan 350 TL civarına almıştım zamanında. Blue Switch satılıyor orada sanırsam sadece. Piyasa aynı klavyenin Red, Brown switchli modelleride mevcut.
BirKimse dedi: hayı hocam k552 için diyordum güvenilir mi bu site acaba? Genişletmek için tıkla... Ben inventus'tan 350 TL civarına almıştım zamanında. Blue Switch satılıyor orada sanırsam sadece. Piyasa aynı klavyenin Red, Brown switchli modelleride mevcut.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #16 BirKimse dedi: hocam bu marka rampage falan gibi kalitesiz değil öyle değil mi? yani beni 3-4 yıl götürür mü Genişletmek için tıkla... Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor.
BirKimse dedi: hocam bu marka rampage falan gibi kalitesiz değil öyle değil mi? yani beni 3-4 yıl götürür mü Genişletmek için tıkla... Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #17 Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... anladım. bu klavyegüzele benziyor açıkçası. ismini ilk defa duydum Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... hocam arkadaşım gamepower overlord un red switch versiyonunu kullanıyor ve memnun olduğunu belirtiyor. ikisi arasında hangisini seçerdiniz peki?
Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... anladım. bu klavyegüzele benziyor açıkçası. ismini ilk defa duydum Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... hocam arkadaşım gamepower overlord un red switch versiyonunu kullanıyor ve memnun olduğunu belirtiyor. ikisi arasında hangisini seçerdiniz peki?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #18 BirKimse dedi: Hocam arkadaşım Gamepower Overlord'un red Switch versiyonunu kullanıyor ve memnun olduğunu belirtiyor. İkisi arasında hangisini seçerdiniz peki? Genişletmek için tıkla... Gamepower alma.
BirKimse dedi: Hocam arkadaşım Gamepower Overlord'un red Switch versiyonunu kullanıyor ve memnun olduğunu belirtiyor. İkisi arasında hangisini seçerdiniz peki? Genişletmek için tıkla... Gamepower alma.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #19 Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Üstad şu forumda klavyenin gamepower ile aynı switchleri kullandığını bahsetmişler DeepCool KB-500 Alınır mı? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-deepcool-kb500-kablolu-q-mekanik-fiyati,175451188.html güzel marka kötü switch. alınır mı forum.donanimarsivi.com
Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Üstad şu forumda klavyenin gamepower ile aynı switchleri kullandığını bahsetmişler DeepCool KB-500 Alınır mı? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-deepcool-kb500-kablolu-q-mekanik-fiyati,175451188.html güzel marka kötü switch. alınır mı forum.donanimarsivi.com
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #20 Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepower da outemu switch kullanıyormuş
Lisser dedi: Değil, K552 gibi Outemu Gaote Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepower da outemu switch kullanıyormuş