1000₺ civarı modem önerisi

Bütçe
1000

ColonelTortoise

Hectopat
Çok büyük bir evde oturmuyorum. Türk Telekom'un verdiği ZyXEL model modem var ama ölmek üzere elim değse bağlantı kopuyor, aşırı ısnıyor ve birkaç telefon bağlanınca tıkanıyor sanırsam. Rica etsem 1000 TL cıvarı modem önerir misiniz? Ayrıca sormak isterim modem arıyorum bana sürekli router çıkıyor. Hangisi alacağım? Kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende 2 sene önce Turkcell'in verdiği bir modem vardı. Modem bozulmuştu sonra yetkilileri aradım.(Modem Superbox'tı taşınabilirdi.) Yetkililerin yanına götürdüm sonra modemi test ettiler modemin bozuk olduğunu anladılar ve bana yeni modem vermişlerdi. Bana kalırsa önce Türk Telekom yetkilileriyle bu durumu konuşun hem modem bedavaya gelir.

Bu aldığımız 2. modem tanıdığımız vardı söyledik başka modem veriyor ikidir ama hep kullanılmış verdi bende daha iyi kapasiteli bir tane alayım dedim çünkü Türk Telekom'un verdiği her odayı kapsamıyor ev küçük olmasına rağmen.

Bundan almayı düşünüyorum ama tam anlamadım bu hem modem hem router mı? Ayrıca TT'nın verdiği modemden daha fazla alanı kapsar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…