1000₺ DAC önerisi

ItsWisehan

Decapat
Oneodio monitor 60 için harici DAC almayı düşünüyorum. B650M-A Wi-Fi ll kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla DAC ile alabileceğim ses her türlü Onboard'dan iyi. Bu sebeple almak istiyorum. Bütçem 1000₺ (1500-2000 de olabilir ama kulaklığa bile o kadar vermediğim için abartı bir fiyat ödemeyi istemiyorum)

DAC Onboard dan daha iyi ses verir. 150.000 TL ye kadar DAC bulabilirsiniz. Bunların kalitelisini konuşmaya başlanak için kapıyı 25-30.000 TL civarlarından açmak lazım. O yüzden 1.000 TL ye alacağınız DAC, mevcutta kullandığınız onboard dan daha kötüdür. O sebeple tavsiye etmiyorum.

İkinci olarak; DAC değil; kulaklık öncelikli önemli şeydir.

DAC Onboard dan daha iyi ses verir. 150.000 TL ye kadar DAC bulabilirsiniz. Bunların kalitelisini konuşmaya başlanak için kapıyı 25-30.000 TL civarlarından açmak lazım. O yüzden 1.000 TL ye alacağınız DAC, mevcutta kullandığınız onboard dan daha kötüdür. O sebeple tavsiye etmiyorum.

İkinci olarak; DAC değil; kulaklık öncelikli önemli şeydir.
Sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için.

O kulaklık için pek fark olacağını sanmam. Bende Asus B550M Prime Plus var ve elimdeki Behringer UM2 ile dinlediğimde aradaki farkı çok net anlıyorum. Kulaklığım HD599.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı