En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Hocam Avusturya da MediaMarkt yok mu oraya neden gitmediniz?
Bu arada inceleyin diye paylaşmıştım kusura bakmayın.
Bu arada Türkiye de hiç yakınınız yok mu?
Hocam Avusturya da MediaMarkt yok mu oraya neden gitmediniz?
Bu arada inceleyin diye paylaşmıştım kusura bakmayın.
Bu arada Türkiye de hiç yakınınız yok mu?
Döviz kurundan haberiniz vardır diye umuyorum.
Nisan ayındaki döviz kuruyla eylül'deki aynı değil hocam.
Türkiye de belli zamanlarda hazır sistemlerde kampanyalı fiyatlar oluyor Avusturya da MediaMarkt'ya da diğer teknoloji mağazalarında indirim hiç mi olmuyor?
Döviz kurundan haberiniz vardır diye umuyorum.
Nisan ayındaki döviz kuruyla eylül'deki aynı değil hocam.
Türkiye de belli zamanlarda hazır sistemlerde kampanyalı fiyatlar oluyor Avusturya da MediaMarkt'ya da diğer teknoloji mağazalarında indirim hiç mi olmuyor?
Hocam geçen bir arkadaş buna benzer bir konu açmıştı.
O arkadaş Almanya da yaşıyordu ve ailesi Almanya'da hazır sistemlerin daha uygun olacağını sandıkları için bunu söylemişler arkadaşa.
Intel Core i7-10700F | NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB | 32 GB RAM | 1000 GB NVMe M.2 SSD | 750W ASUS TUF PSU | Windows 11 |
Almanya'daki fiyatı 1130€.
Kendisi tam tersi Türkiye'den satın almak istiyordu hazır sistemi.