1000 Euro sistem toplama

Bütçe
7000 TL

Işık Şayir

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, konuyu biliyorsunuz :)

Bugüne kadar 3. nesil bir işlemciden daha iyisini kullanmamış biri olduğumdan performans ve kullanım konusunda biraz eksiğim. Bütçem en fazla 1000 Euro olacak şekilde ve kasa ve bütün parçaları ile birlikte monitörü de dahil etmek istiyorum. Herhangi bir yerin topladığı hazır toplama kasaları da önerebilirsiniz. (Benim aklımda dün akşam gördüğüm Unlost Eco Plus kasası ve herhangi bir monitörle 6500 TL civarında idi.)

Bilgisayarımdan beklediğim şeyler her oyunu güzel bir şekilde oynatabilmesi ve uzun vadede kullanılabilir olmasıdır. monitör olarak 144 Hz olmasını fakat FHD veya 4K olmasının benim için çok büyük bir dert olmadığını söylemek isterim. Bununla birlikte parçaların güncel olması uzun vadede işime yarayabilir.

Önerilerinizi bekliyorum, sağlıcakla kalın.
Not: 1000 Euro olan parayı bugünün kurundan 7000 TL olarak söylüyorum. Yani maksimum 7000 TL veya 1000 Euro bütçem var. Bilgisayarı yaz ortası veya sonu arası almayı planlıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı