V volkan.yavuz Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Ağırlıklı olarak PES, FIFA tarzı oyunları oynamak için oyun konsolu önerileriniz nelerdir? Bütçe 1000₺
Ağırlıklı olarak PES, FIFA tarzı oyunları oynamak için oyun konsolu önerileriniz nelerdir? Bütçe 1000₺
xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 1 Aralık 2023 #2 volkan.yavuz dedi: Ağırlıklı olarak PES, FIFA tarzı oyunları oynamak için oyun konsolu önerileriniz nelerdir? Bütçe 1000₺ Genişletmek için tıkla... Oldschool mu istiyorsunuz, 1000TL'ye yeni fifaları oynamak imkansızda yada kol mu demek istediniz.
volkan.yavuz dedi: Ağırlıklı olarak PES, FIFA tarzı oyunları oynamak için oyun konsolu önerileriniz nelerdir? Bütçe 1000₺ Genişletmek için tıkla... Oldschool mu istiyorsunuz, 1000TL'ye yeni fifaları oynamak imkansızda yada kol mu demek istediniz.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #3 volkan.yavuz dedi: Ağırlıklı olarak PES, FIFA tarzı oyunları oynamak için oyun konsolu önerileriniz nelerdir? Bütçe 1000₺ Genişletmek için tıkla... PS2 çok zor ama belki Xbox 360 ama sanmıyorum. Bu bütçede konsol alma derim biraz biriktir 3K civarına Xbox One fat kasa al en kötü.
volkan.yavuz dedi: Ağırlıklı olarak PES, FIFA tarzı oyunları oynamak için oyun konsolu önerileriniz nelerdir? Bütçe 1000₺ Genişletmek için tıkla... PS2 çok zor ama belki Xbox 360 ama sanmıyorum. Bu bütçede konsol alma derim biraz biriktir 3K civarına Xbox One fat kasa al en kötü.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Aralık 2023 #4 Gamepad istediğini düşünüyorum. Bütçe hafif artarsa bu fiyat bandında en iyi seçeneklerden birisi bu olur. MSI GG Force GC20 V2 PC Android Uyumlu Kablolu Beyaz Gamepad | ITOPYA MSI GG Force GC20 V2 PC Android Uyumlu Kablolu Beyaz Gamepad En iyi fiyat seçenekleri ile FORCE GC20 V2 WHITE ITOPYA'da www.itopya.com Kablosuz olsun isterseniz bu da var ama hem tip olarak hem de ergonomik açıdan tarihi eser gibi. Amazon.com.tr
Gamepad istediğini düşünüyorum. Bütçe hafif artarsa bu fiyat bandında en iyi seçeneklerden birisi bu olur. MSI GG Force GC20 V2 PC Android Uyumlu Kablolu Beyaz Gamepad | ITOPYA MSI GG Force GC20 V2 PC Android Uyumlu Kablolu Beyaz Gamepad En iyi fiyat seçenekleri ile FORCE GC20 V2 WHITE ITOPYA'da www.itopya.com Kablosuz olsun isterseniz bu da var ama hem tip olarak hem de ergonomik açıdan tarihi eser gibi. Amazon.com.tr